کارگاه آموزشی پارک علم و فناوری در دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۰۵/۲۴

کارگاه آموزشی پارک علم و فناوری در دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان برگزار شد.

صبح روز دوشنبه 23 مردادماه، کارگاه آموزشی پارک علم و فناوری استان لرستان با حضور و تدریس دکتر کریمیان‌اقبال و با موضوع «جذب سرمایه و افزایش نقدینگی/ مراحل رشد شرکت‌ها، چالش‌ها و نیازها»، در سالن کنفرانس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر محمودرضا شاکرمی که رئیس پارک علم و فناوری استان است، دکتر ترابی‌پوده و مدیران شرکت‌های مختلف فناور و دانش‌بنیان از سراسر استان در این کارگاه یک روزه شرکت کردند.

دکتر کریمیان‌اقبال با روش مشارکت در کارگاه، به تدریس موضوعاتی شامل کارآفرینی در حوزه فناوری، روش‌های موفقیت در کار و مدل‌های کسب و کار پرداخت. تقویت اقتصاد دانش بنیان از ارکان اقتصاد مقاومتی است.

۱۳۹۶/۰۵/۲۴ - ۰۰:۰۰