افتتاح مرکز شتابدهی دانشگاه لرستان در هفته دولت

۱۳۹۶/۰۵/۱۰

در جلسه مشترک رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی با مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان، شهاب حیدری، تصویب شد مرکز شتاب‌دهی دانشگاه لرستان که با همکاری استانداری لرستان و سازمان ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ایجاد شده در هفته دولت (شهریورماه) امسال به افتتاح برسد.

در این جلسه، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان نیز حضور داشت و جلسه، ظهر روز دوشنبه 10 مردادماه در اتاق کار رئیس دانشگاه لرستان تشکیل شد.

دکتر فیضیان می‌گوید:«مرکز شتاب‌دهی (شتاب‌دهنده) دانشگاه لرستان در راستای تقویت اقتصاد مقاومتی است و رویکرد اصلی آن آموزش برای تربیت نیروی انسانی ماهر در حوزه‌ی آی سی تی است».

وی توضیح می‌دهد:«تفاهم‌نامه ایجاد این مرکز در اردیبهشت‌ماه امسال منعقد شد و قرار است اگر سازمان ارتباطات استان همکاری لازم را داشته باشد در هفته دولت به افتتاح برسد».

او تأکید می‌کند:«اینگونه مراکز در راستای تقویت اقتصاد دانش‌بنیان و گسترش فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان‌اند».

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان تصریح می‌کند:«باید تلاش کرد آموزش و نیز اشتغالزایی را در حوزه فناوری افزایش داد».

دکتر فیضیان، خبر می‌دهد:«قرار است یک مرکز شتاب‌دهی دومی هم ایجاد شود که زیر نظر معاونت فناوری ریاست‌جمهوری است».

وی می‌گوید دانشگاه لرستان، مکان و رایانه را برای این حوزه فراهم کرده است.  از دیگر اهداف مرکز شتاب‌دهی دانشگاه لرستان، حمایت از ایده‌های نو در حوزه فناوری است.

۱۳۹۶/۰۵/۱۰ - ۰۰:۰۰