راه‌اندازی آزمایشگاه مجهز «سازه» در دانشکده فنی دانشگاه لرستان/ بی نظیر در جنوب غرب کشور

۱۳۹۶/۰۴/۲۷

معاون آموزشی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان از راه‌اندازی آزمایشگاه مجهز سازه خبر داد که به گفته‌ی وی، در جنوب غرب کشور، بی‌نظیر است.

دکتر فریدون امیدی‌نسب توضیح داد:«این آزمایشگاه با اعتباری نزدیک به 130 میلیون تومان، تجهیز شده است».

وی از همکاری و حمایتهای رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، معاون پشتیبانی، دکتر جعفری و معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر فیضیان تشکر کرد.

او بیان کرد:«انواع تست‌ها در این آزمایشگاه انجام می‌شود».

دکتر امیدی‌نسب ادامه داد:«آزمایشگاه در اواخر خردادماه امسال به راه‌اندازی نهایی رسید».

مدیر گروه عمران دانشکده فنی و مهندسی گفت:«آزمایشگاه سازه در زیربنای 130 مترمربع در ضلع شرقی ساختمان دانشکده ساخته شده است».

دکتر امیدی‌نسب تصریح کرد:«آزمایشگاه سازه برای دانشجویان رشته‌های تحصیلی عمران، مکانیک و برق، قابل استفاده است».

مهم‌ترین ویژگی‌های آزمایشگاه سازه از زبان دکتر امیدی‌نسب:

_ كف سخت كه يك فونداسيون حجيم بتنی است و جهت انتقال بارهای ديناميكی و استاتیکی وارده بر سيستم قاب به زمين است؛ ابعاد اين فونداسيون 2.5 متر در 4 متر و عمق متوسط نیم‌متر است.

_ قاب بارگذاری دارای ظرفيت تحمل بار قائم اسمی 60 تن. ارتفاع قاب 2 متر و عرض مفید آن 1.5 متر است.

_ استاکر با ظرفیت 2 تن.

_ سيستم برق فشار قوی.

_ سيستم تهويه، حرارتی و برودتی.

_ تجهيزات بارگذاری.

_ يك جك هيدروليكی با قابليت بازتوليد نيروی استاتيكی 50 تن و پمپ هيدروليكی مربوطه.

_ یک جك هيدروليكی با قابليت بازتوليد نيروی استاتيكی 10 تن و پمپ هيدروليكی مربوطه.

_ تجهيزات اندازه‌گيری.

_ سلولهای مشخص‌كننده بار وارده «Load Cell» به اجزای سازه‌ای جهت تعيين بارهای فشاری و کششی حداكثری 10 و 50  تن.

_ جابجايی سنج LVDT مشخص‌كننده جابجايی اجزای سازه‌ای تحت بارهای وارده با حساسيت جابجايی 5 ، 7.5 و 10.

- كرنش‌سنج مشخص‌كننده كرنش اجزای سازه‌ای تحت بارهای وارده برای انواع مصالح و ثبت هم‌زمان در جهات مختلف.

- دستگاه ثبت اطلاعات «Data Logger»  استاتیکی با قابليت ثبت هم‌زمان 500 داده در يك ثانيه از 16 كانال مختلف.

- جک بتن‌شکن 200 تن تمام اتوماتیک.

_ انجام تست تیر فلزی در استان لرستان برای اولین بار.

معاون آموزشی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان تشریح کرد:«این آمادگی برای همکاری با سایر مراکز علمی و دانشگاهی وجود دارد و آزمایشگاه می‌تواند برای دانشگاه، درآمدزایی هم داشته باشد».

۱۳۹۶/۰۴/۲۷ - ۰۰:۰۰