جلسه بررسی طرح جامع دانشگاه لرستان براساس شاخص مدیریت سبز

۱۳۹۶/۰۴/۲۷

جلسه بررسی طرح جامع دانشگاه لرستان حول دو موضوع مدیریت سبز و دانشگاه نسل سوم به ریاست رئیس دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که ظهر روز سه‌شنبه 27 تیرماه در اتاق جلسات حوزه ریاست تشکیل شد، دکتر مهدوی، طراح طرح جامع دانشگاه لرستان، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، معاون پشتیبانی دانشگاه، دکتر محمد جعفری، مدیر امور عمرانی دانشگاه، مهندس ایمان بهرامی، معاون مدیر بودجه، تشکیلات و تحول اداری، حمیدرضا جمالی و برخی کارشناسان‌ حضور داشتند.

دکتر عزیزی بر گسترش فضای سبز و توجه به مدیریت سبز در طرح جامع دانشگاه لرستان تأکید کرد.

دکتر مهدوی نیز طرح را توضیح داد که شامل موضوعاتی هم‌چون فضای سبز پژوهشی، نمادین، دید و منظر می‌شود و در نظر گرفتن سیستم گردش و تصفیه فاضلاب.

ایجاد باغ‌ها و پرورش گیاهان ثمرده و تفریحی و استفاده بهینه از آب‌های سطحی هم مورد گفت‌وگوی حاضران قرار گرفت.

تصریح شد ایجاد فضای سبز در مسیرها به‌گونه‌ای باشد که تشویق‌کننده‌ی پیاده‌روی شود.

همچنین مراکز تفریحی، خدماتی و علم و فناوری برای تقویت ارتباط بین دانشگاه با جامعه و صنعت در طرح جامع دانشگاه لحاظ شده است.

تراکم ابنیه نیز توضیح داده شد که در انواع ساختمان‌های چهار، سه، دو و یک طبقه خواهد بود.

دانشگاه نسل سوم، دانشگاهی است که مهارت‌آفرین بوده و در توسعه پایدار منطقه‌ای، نقش‌آفرینی دارد.

تصویب شد طرح جامع دانشگاه لرستان در جلسات آینده نیز مورد ارزیابی‌های بیشتر قرار گیرد.

۱۳۹۶/۰۴/۲۷ - ۰۰:۰۰