حمایت موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از پایان‌نامه‌های با موضوع دفاع مقدس

۱۳۹۶/۰۴/۲۵

جلسه مشترک رئیس دانشگاه لرستان و معاون پژوهشی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برای حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های مرتبط با موضوعات دفاع مقدس برگزار شد.

صبح روز یکشنبه 25 تیرماه، امیرسرتیپ زارع در جلسه‌‌ با رئیس دانشگاه لرستان و مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان، سرهنگ دل‌آرام بر حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کارشناسی ارشد و دکترا با موضوع دفاع مقدس تأکید کرد.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی در این جلسه گفت:«باید فرهنگ ایثار و شهادت را بیش از پیش در جامعه، ترویج و تقویت کرد».

معاون فرهنگی، اجتماعی دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی‌اصل و معاون پژوهشی و فناوری، دکتر محمد فیضیان نیز در این جلسه حضور داشتند.

چهار و شش میلیون تومان برای حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های ارشد و دکترا با موضوعات دفاع مقدس اختصاص یافته است. این جلسه در محل اتاق کار رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد.

۱۳۹۶/۰۴/۲۵ - ۰۰:۰۰