مهم‌ترین مصوبات جلسه اخیر شورای کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان در گفتگو با دکتر ترابی پوده

۱۳۹۶/۰۴/۲۰

دکتر حسن ترابی‌پوده، مهم‌ترین مصوبات جلسه‌ی اخیر شورای کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان را توضیح داد.

این جلسه در بعدازظهر روز دوشنبه 19 تیرماه در اتاق محل کار معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، دکتر «محمد جعفری» تشکیل شد.

عضو شورای کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان، دکتر حسن ترابی‌پوده مهم‌ترین مصوبات جلسه‌ی اخیر را تشریح کرد:

«این جلسه سه مصوبه داشت: بُن تغذیه به اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان داده شود تا همراه خانواده در رستوران‌های باکیفیت شهر از آن استفاده کنند؛ دوم اینکه، عضوگیری کانون، تقویت شود که در این راستا، اسامی استادان عضو در حال ثبت در سامانه است و سوم آنکه، درباره‌ی اصلاح آیین‌نامه‌ی ارتقاء استادان، گفت‌وگو شد».

گفتنی است اسامی اعضای شورای کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان، به این شرح است:

دکتر محمد جعفری؛

دکتر جهان‌شیر شاکرمی؛

دکتر حسن ترابی‌پوده؛

دکتر حسن نایب‌زاده؛

دکتر مسعود رحمتی؛

دکتر حمزه امیری؛

دکتر نجم‌الدین موسوی؛

دکتر عبداله احتشام‌نیا؛

دکتر احسان رشیدیان، به عنوان بازرس اصلی.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، می‌گوید:«کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان، نقش یک اتاق فکر قوی را دارد؛ این کانون در جهت رفع مشکلات صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه گام برمی‌دارد و تشکیل آن‌‌را باید به فال نیک گرفت».

دکتر عزیزی، تقویت کانون صنفی استادان دانشگاه را تقویت خردجمعی می‌داند.

کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران، به تاریخ اول خردادماه 94 و با محوریت دکتر محمدرضا عارف، اعلام موجودیت کرد.

این کانون، در دانشگاه‌های دولتی استان‌ها نیز با عنوان کانون صنفی آن دانشگاه، نامیده می‌شود.

از برنامه‌های دولت تدبیر و امید، تقویت جامعه مدنی است که شامل کانون‌ها، اتحادیه‌ها و سازمان‌های صنفی در جامعه است؛ مفهوم «جامعه مدنی» در مقابل مفهوم «جامعه توده‌ای» قرار دارد.

کوشش برای بهبود معیشت اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان از اهداف کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان است.

اولین انتخابات شورای کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان، دهم اردیبهشت‌ماه امسال با حضور استادان دانشگاه لرستان در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده علوم اقتصادی و اداری برگزار شد.

۱۳۹۶/۰۴/۲۰ - ۰۰:۰۰