رئیس دانشگاه لرستان اقدام خودسرها در توهین به رئیس‌جمهور منتخب ملت را محکوم کرد

۱۳۹۶/۰۴/۰۳

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی به‌دنبال شعاردادن معدودی خودسر در راهپیمایی روز جهانی قدس علیه رئیس‌جمهور منتخب ملت، این حرکت خودسرها را محکوم کرد.

دکتر خسرو عزیزی می‌‌گوید:

«شعارهای توهین‌آمیز عده‌ای خودسر علیه رئیس‌جمهور منتخب، در روز جهانی قدس که این روز نماد اتحاد علیه استکبار است به نوعی حمله به مردم‌سالاری دینی بود؛ زیرا دکتر روحانی منتخب رأی ملت است و توهین به ایشان توهین به اکثریت ملت است که به ایشان رأی داده‌اند.

انتظار این بود در روز جهانی قدس، وحدت و انسجام سیاسی ملت تقویت شود نه اینکه عده‌ای قلیل و خودسر به‌جای اینکه تمرکز خود را روی شعاردادن علیه استکبار و رژیم غاصب صهونیستی بگذارند به شعار علیه رئیس‌جمهوری بپردازند که منتخب قاطع رأی ملت در حماسه 29 اردیبهشت‌ماه است.

توهین به رئیس‌جمهور منتخب ملت را قویاً محکوم کرده و بی‌تردید توهین‌کنندگان بدانند این‌گونه حرکت‌های خودسرانه، کوچک‌ترین تأثیری در حرکت دولت تدبیر و امید در مسیر برآورده‌ساختن مطالبات برآمده از رأی ملت ندارد».

۱۳۹۶/۰۴/۰۳ - ۰۰:۰۰