پیگیری معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان و برطرف‌شدن موانع پرداخت تسهیلات ماهانه 700 هزار تومان به دانشجویان مقطع دکترا

۱۳۹۶/۰۴/۰۱

800x600

با پیگیری معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان که مسئولیت آن بردوش دکتر حجت‌اله یونسی است موانع پرداخت ماهانه 700 هزار تومان تسهیلات به دانشجویان مقطع دکترا برداشته شد.

دفتر معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر حجت‌اله یونسی، صبح روز چهارشنبه 31 خردادماه میزبان یک جلسه مشترک بین صندوق رفاه دانشجویی با نمایندگان بانک توسعه تعاون لرستان بود تا دانشگاه به سرعت در جهت رفع موانع و عملیاتی شدن پرداخت تسهیلات ماهانه 700 هزار تومان به دانشجویان مقطع دکترا گام بردارد.

در این جلسه علاوه بر معاون دانشجویی دانشگاه لرستان،مدیر امور دانشجویی، مدیر امور مالی و مسئول صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه و از طرف دیگر، نمایندگان بانک توسعه تعاون لرستان حضور داشتند.

تفاهم‌نامه بین صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه لرستان و بانک توسعه تعاون منعقد شد.

بدین ترتیب، موانع پرداخت تسهیلات ماهانه دانشجویان مقطع دکترا تسریع می‌شود و موانع نیز برداشته شد.

از مردادماه 93 تاکنون، با حکم دولت تدبیر و امید، دکتر خسرو عزیزی ریاست دانشگاه لرستان را بردوش دارد.

۱۳۹۶/۰۴/۰۱ - ۰۰:۰۰