دعوت رئیس دانشگاه لرستان از مردم به ‌ویژه دانشگاهیان برای حضور گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس

۱۳۹۶/۰۴/۰۱

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی در پیامی از مردم به ویژه دانشگاهیان خواست حضور گسترده‌ای در راهپیمایی روز جهانی قدس داشته باشند.

متن پیام دکتر خسرو عزیزی به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن‌ الرحیم

سال‌هاست در دوران پس از انقلاب شکوهمند اسلامی، آیین روز جهانی قدس، گرامی داشته می‌شود که به برکت انقلاب اسلامی ایران و تدبیر رهبر کبیر انقلاب، حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری، آرمان دفاع از ملت مظلوم فلسطین، در جهان اسلام و حتی کشورهای غیراسلامی، به آرمانی پایدار و زنده تبدیل شده است.

ملت‌های اسلامی و حتی مردمان آزادی‌خواه در کشورهای غیراسلامی، هر سال در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، با حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس، همبستگی سیاسی، اجتماعی و انسانی خود را با ملت مظلوم فلسطین، به نمایش می‌گذارند و فریاد مرگ بر اسراییل سر می‌دهند.

امسال نیز همچون سال‌های گذشته با حضور گسترده‌ی خود در راهپیمایی روز جهانی قدس، بار دیگر با آرمان‌های انقلاب اسلامی و حضرت امام (ره) که دفاع از ملت‌های ستمدیده از ارکان مهم آن‌هاست بیعت می‌کنیم و بار دیگر فریاد نابودی رژیم غاصب صهیونیستی را سر می‌دهیم.

از همه مردم به‌ویژه جامعه دانشگاهی لرستان تقاضا دارم در این اجتماع باشکوه، به‌صورت گسترده شرکت کنند.

رئیس دانشگاه لرستان؛ خسرو عزیزی

۱۳۹۶/۰۴/۰۱ - ۰۰:۰۰