دعوت از مدیران و کارکنان دانشگاه لرستان برای بازدید از درب مطهر امامین عسگریین (ع) ورودی سرداب غیبت آقا امام زمان (عج)

ستاد بازسازی عتبات عالیات لرستان اعلام کرده است درب حرم مطهر امامین عسگریین (ع) ورودی سرداب غیبت آقا امام زمان (عج)، جهت بازدید مردم استان و اهدای هدایا و نذورات مردمی برای تأمین مابقی هزینه‌های ساخت آن توسط مردم استان در حسینیه ثارالله سپاه ناحیه خرم‌آباد قرار دارد.

از مدیران و کارکنان دانشگاه لرستان هم دعوت شده است به تاریخ اول تیرماه 96 ترجیحاً همراه خانواده برای بازدید از این اثر معنوی و ماندگار که تحفه‌ای ناچیز از طرف مردم شریف استان به محضر ولی عصر (عج) است، حضور یابند.

گفتنی است برای هر اداره زمان‌بندی مشخصی تعیین شده و چنانچه گفته شد برای دانشگاه لرستان تاریخ اول تیرماه تعیین شده است.

۱۳۹۶/۰۳/۲۹ - ۰۰:۰۰