دبیر جدید شورای صنفی مرکزی دانشجویان دانشگاه لرستان مشخص شد.

اولین جلسه شورای صنفی مرکزی جدید دانشجویان دانشگاه لرستان در روز دوشنبه 22 خردادماه در دفتر معاونت دانشجویی  تشکیل و دبیر جدید شورای  صنفی مرکزی دانشجویان انتخاب شد.

در این جلسه که با حضور اعضا شورای صنفی دانشکده‌‌ها و خوابگاه‌ها، دکتر حجت‌اله یونسی، معاون دانشجویی و دکتر خدایاری، مدیر امور دانشجویی برگزار شد، رزاق کریمی‌راد دانشجوی دکترای تغذیه دام و عضو شورای صنفی دانشکده کشاورزی به عنوان دبیر شورای صنفی مرکزی دانشجویان دانشگاه لرستان برگزیده شد.

دکتر یونسی معاون دانشجویی دانشگاه لرستان ضمن تبریک به اعضاء شورای صنفی،خاطر نشان کرد که نمایندگی دانشجویان را غنیمت شمرده و برای حل مشکلات صنفی و رفاهی دانشجویان با تعامل و همدلی با مسئولان دانشگاه اقدام‌های موثر انجام شود.

گفتنی است در برگزاری انتخابات سال۹۶ در دانشگاه‌های منطقه ۵ کشور، دانشگاه لرستان پیشگام بوده است.

۱۳۹۶/۰۳/۲۹ - ۰۰:۰۰