جلسه تبادل دیدگاه رئیس و معاونان دانشگاه لرستان با رئیس و اعضای هیئت علمی دانشکده دامپزشکی

۱۳۹۶/۰۳/۲۹

جلسه تبادل دیدگاه رئیس و هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان با رئیس و معاونان دانشگاه برگزار شد.

ظهر روز یکشنبه 28 خردادماه، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی و معاونان وی، راهی سالن کنفرانس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه شدند تا پای صحبت رئیس دانشکده دامپزشکی و اعضای هیئت علمی این دانشگاه بنشینند و به پرسش‌ها و نظرات، پاسخ بدهند.

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، دکتر محسن عباسی در سخنانی گفت:«با همکاری خوب هیئت رئیسه دانشگاه لرستان اقدامات خوبی در دانشکده دامپزشکی انجام شده است از جمله محوطه‌سازی دانشکده دامپزشکی، خریداری تجهیزات نسبتاً زیادی برای دانشکده، همکاری خوب معاونت توسعه و پشتیبانی دانشگاه جناب دکتر جعفری برای برآورده‌ساختن تقاضاهای دانشکده و نیز همکاری خوب دفتر عمرانی دانشگاه لرستان».

دکتر عباسی به دو کمبود اشاره کرد:«کمبود هیئت علمی در رشته‌های تخصصی داریم که باید در این زمینه تلاش شود کمبودها رفع شود و همچنین بحث و موضوع ارتباطات بین‌المللی بایستی تقویت شود و کمبودهای این حوزه نیز رفع شوند».

اعضای هیئت علمی حاضر در این جلسه نیز هر کدام دیدگاه‌های خویش درباره موضوعات مختلف و کمبودها را بیان کردند.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی و معاونان وی هم به دیدگاه‌ها و پرسش‌های مطرح شده پاسخ دادند.

دکتر عزیزی تصریح کرد:«اینگونه جلسات برای شنیدن و ارتباط رو در رو با هیئت علمی اهمیت دارد و ما نیز از انتقادات سازنده و دلسوزانه استقبال می‌کنیم».

وی گفت:«رویکرد ما اصلاحی است و برای رفع نقص‌های موجود هم حداکثر تلاشمان را می‌کنیم».

دانشگاه لرستان در حال حاضر 9 هزار و 300 دانشجو و 270 عضو هیئت علمی دارد.

۱۳۹۶/۰۳/۲۹ - ۰۰:۰۰