اسامی برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی قطب هشت کشور

۱۳۹۶/۰۳/۲۳

اسامی دانشجویان برگزیده دانشگاه لرستان در المپیاد علمی دانشجویی قطب هشت کشور (سال 96) اعلام شد.

مدیر دفتر هدایت و جذب استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان، دکتر سعید غلامرضایی، اسامی برگزیدگان این المپیاد را برشمرد:

زهرا سپهوند؛ رشته زبان و ادبیات فارسی.

رضا زالی؛ رشته حقوق.

پریسا ویسکرمی؛ رشته زیست‌شناسی.

نیلوفر بیرانوند؛ رشته زیست‌شناسی.

حسام سلمانی‌تهرانی؛ رشته مهندسی عمران.

دکتر غلامرضایی این موفقیت علمی را به جامعه دانشگاهی استان لرستان شادباش گفت.

آزمون المپیاد علمی دانشجویی قطب هشت کشور در سال 96 در روزهای 14 و 15 اردیبهشت‌ماه در دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان با حضور  دانشجویان شرکت‌کننده برگزار شد.

این المپیاد در بین دانشگاه‌های قطب هشت کشور که شامل دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان های لرستان، کرمانشاه، همدان و کردستان می‌شود، برگزار شد.

دانشجویان در مقطع کارشناسی و در رشته‌های تحصیلی زبان و ادبیات فارسی، علوم جغرافیا، علوم اقتصادی، الهیات، علوم تربیتی، حقوق، علوم زمین، شیمی، فیزیک، زیست‌شناسی، آمار، ریاضی، برق، عمران، مکانیک، مواد و متالوژی، کامپیوتر، زراعت و اصلاح نباتات، در این آزمون علمی شرکت کردند.

این آزمون، هر سال یک بار برگزار می‌شود و برگزیدگان به المپیاد کشوری راه پیدا می‌کنند.

آزمون به صورت غیرمتمرکز و به نمایندگی از دانشگاه بوعلی سینا در دانشگاه لرستان برگزار شد.

۱۳۹۶/۰۳/۲۳ - ۰۰:۰۰