گزارش رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان از مهم‌ترین اقدامات زیربنایی دولت تدبیر و امید در دانشکده دامپزشکی

۱۳۹۶/۰۳/۱۵

نزدیک به دو سال است که دکتر محسن عباسی، رئیس دانشکده‌ دامپزشکی دانشگاه لرستان است.

وی گزارش مختصری از مهم‌ترین اقدامات انجام شده در این مدت و در دوره دولت تدبیر و امید، ارائه می‌کند.

دکتر عباسی تصریح می‌کند که اقدامات انجام شده بدون همکاری و مشارکت مجموعه مدیریتی دانشگاه، اعضای هیئت علمی دانشکده دامپزشکی و دانشجویان، «ممکن» نمی‌شد.

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان می‌نویسد:«با عرض تسلیت ایام رحلت حضرت امام خمینی (ره) و گرامی‌‌‌داشت سالروز قیام 15 خرداد و درود فراوان به ارواح طیبه شهدا، با توجه به اینکه قریب به دو سال از مسئولیت اینجانب به‌عنوان رئیس دانشکده دامپزشکی در دوره دولت تدبیر و امید می‌گذرد، گزارش مختصری از مهم‌ترین عملکرد دانشکده در این دوره ارائه می‌شود. لازم به ذکر است که توفیقات حاصل شده، بدون همکاری و مشارکت ریاست دانشگاه، اعضاء هیئت علمی دانشکده و کارمندان و دانشجویان محترم، امکان‌پذیر نبوده و نیست و لذا از حضور همه عزیزان که اینجانب را در طی این مسیر، همراهی نمودند، تقدیر و تشکر می‌شود».

دکتر محسن عباسی، ادامه می‌دهد:« از اقدامات مهمی که در این مدت انجام شد تصویب چارت سازمانی دانشکده بود که یکی از خلاء‌ها و موانع در توسعه دانشکده دامپزشکی بود که با تصویب آن، مشکل، به‌صورت اساسی حل شد و عملاً با این اقدام، آموزشکده دامپزشکی به دانشکده ارتقا یافت و در حال حاضر، دانشکده دارای چهار گروه آموزشی مصوب با عناوین: علوم پایه، علوم درمانگاهی، پاتوبیولوژی و بهداشت مواد غذایی و آبزیان است؛

دوم: ساخت، تجهیز و راه‌اندازی بیمارستان تخصصی دانشکده که یکی از ضروریات آموزشی و خدماتی دوره دکترای عمومی دامپزشکی است و بیمارستان با زیربنای نزدیک به 650 مترمربع همراه با محل نگهداری حيوان، آماده ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی است و علاوه بر افزایش کمی و کیفی دانشجویان، نقش مهمی در ارائه خدمات به دام‌داران، دام‌پروران و سایر متقاضیان دارد. در حال حاضر، بیمارستان، دارای بخش‌های مامایی و تولید مثل، داخلی‌ دام‌های بزرگ و کوچک، جراحی دام‌های بزرگ و کوچک، طیور، رادیولوژی، آزمایشگاه، کالبدگشایی و داروخانه است.

سوم: ایجاد تعامل و روابط سازنده با سازمان‌ها و ارگان‌هایی چون اداره کل حفاظت محیط‌زیست، اداره کل دام‌پزشکی استان، سازمان پسماند شهرداری و برخی از سازمان‌های مردم‌نهاد در راستای ارائه خدمات درمانی دامپزشکی؛

چهارم: محوطه‌سازی جلوی دانشکده که دارای وضعیت نابهنجاری بود و حتی تردد در آن در برخی فصول از جمله زمستان، مشکل بود و  ادامه‌ی این اقدام، ایجاد فضای سبز است که در حال حاضر، مراحل نهایی خود را طی می‌کند و به زیباسازی محیط نیز کمک زیادی کرده است؛

پنجم: تجهیز و راه‌اندازی آزمایشگاه‌های فیزیولوژی، بهداشت مواد غذایی، ویروس‌شناسی و آبزیان.

در این رابطه، آزمایشگاه‌های فوق با وسایل آزمایشگاهی مورد نیاز، تجهیز و در حال حاضر، به ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی مشغولند.

ششم: با توجه به فقدان خانه حیوانات آزمایشگاهی در دانشکده و لزوم محلی برای آزمایش بر روی حیوانات، مکانی به این منظور آماده و تجهیز و تا حدی مشکل، رفع شد؛ اگرچه رفع اساسی این مسئله با ساختن مکانی با مشخصات مربوطه، مرتفع خواهد شد؛

هفتم: با توجه به لزوم مکانی جهت برگزاری جلسات دفاع از پایان‌نامه دانشجویان، سالنی به این منظور، تجهیز و امکانات ویدئو پروژکتور و نصب رایانه در آن، انجام شد؛

هشتم: تجهیز تمامی کلاس‌های دانشکده به سیستم ویدئو پروژکتور (از طریق نصب کیس‌های دیواری)، جهت ارائه بهتر دروس؛

نهم: خرید وسایل و تجهیزات مدرن با تکنولوژی بالا برای آزمایشگاه‌های مختلف با هزینه‌ای بیش از ده میلیارد ریال از جمله: دستگاه پی‌سی آر ریل تایم، دستگاه رنگ‌آمیزی اتوماتیک بافت، سیستم مونیتورینگ میکروسکوپی، دستگاه پاساژ بافت، دستگاه سل کانتر، دستگاه بیهوشی دام، دستگاه اچ‌پی‌ال‌سی، دستگاه سونوگرافی، دستگاه الکتروکاردیوگرافی و امثالهم».

دکتر عباسی برای همه خدمت‌گزاران نظام اسلامی، آرزوی موفقیت می‌کند:« در خاتمه، مجدداً برای تمامی خدمت‌گزاران نظام اسلامی، آرزوی توفیق و بهروزی دارم».

گفتنی است از مردادماه 93 تاکنون، ریاست دانشگاه لرستان برعهده دکتر «خسرو عزیزی» است.

۱۳۹۶/۰۳/۱۵ - ۰۰:۰۰