آیین گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام (ره) در مسجد دانشگاه لرستان برگزار شد/ دکتر فلاحی‌اصل: حضرت امام (ره) در همه ابعاد، شخصیتی ممتاز و برجسته داشتند

۱۳۹۶/۰۳/۱۳

آیین گرامیداشت یاد و خاطره رهبر کبیر انقلاب اسلامی و بنیان‌گذار نظام مقدس جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) در مسجد فاطمه‌‌زهرا (س) دانشگاه لرستان برگزار شد.

ظهر شنبه 13 خردادماه با حضور رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی، آیین گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام (ره) برگزار شد.

چهاردهم خردادماه، سالروز عروج ملکوتی بنیان‌گذار کبیر نظام مقدس جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) است.

در این آیین، قرآن کریم قرائت شد؛ فاتحه خوانده شد و معاون فرهنگی،اجتماعی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی‌اصل، سخنرانی کرد.

دکتر فلاحی‌اصل توضیح داد که شخصیت امام (ره) فقط در بعد سیاسی برجسته و متمایز نبود بلکه در ابعاد دیگری همچون فلسفه، عرفان، اصول و فقه نیز شخصیتی برجسته و ممتاز داشتند.

وی گفت:«حضرت امام (ره) مسائلی را در رشته فلسفه حل کردند همچون مسئله‌ی اراده که حتی فیلسوفانی بزرگی چون ملاصدرا نتوانسته بودند آن‌را حل کنند».

دکتر فلاحی‌اصل، اندیشه سیاسی امام (ره) را شامل دو رکن دانست: جمهوریت و اسلامیت؛ امام (ره)، هم جمهوریت را می‌خواستند و هم اسلامیت نظام را.

معاون فرهنگی، اجتماعی دانشگاه لرستان تصریح کرد:« شخصیت امام (ره)، دارای اخلاص و صداقت بود و به همین علت، دیدیم در دوران دفاع مقدس، انبوه مردم به‌ویژه جوانان با کوچک‌ترین اشاره امام (ره)، به جبهه‌ها می‌رفتند».

گفتنی است در این آیین، کارکنان، جمعی از استادان، رؤسای دانشکده‌ها و مدیران دانشگاه لرستان، حضور داشتند.

نماز جماعت ظهر و عصر نیز به امامت مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی، اقامه شد.

۱۳۹۶/۰۳/۱۳ - ۰۰:۰۰