جلسه شورای مرکزی کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۳۹۶/۰۳/۰۹

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

جلسه شورای مرکزی کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان، تشکیل و تصویب شد موضوع مسکن اعضای هئیت علمی در مجمع عمومی کانون بررسی شود.

صبح روز سه‌شنبه نهم خردادماه اعضای شورای مرکزی کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان تشکیل جلسه دادند.

اتاق محل کار معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان، دکتر محمد جعفری، میزبان این جلسه بود.

در این جلسه، درباره قوانین ارتقاء اعضاء هیئت علمی، بحث و تبادل دیدگاه شد و دکتر رشیدیان(معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه) گزارشی از نتایج مذاکرات خود با قائم‌مقام هیئت ممیزه مرکزی، ارائه کرد.

همچنین درباره موضوع مسکن اعضای هیئت علمی و راهکارهای مختلف برای این مهم، بحث و گفت‌وگو شد.

تصویب شد موضوع مسکن اعضای هئیت علمی دانشگاه در مجمع عمومی کانون مورد بررسی قرار گیرد.

کوشش برای بهبود معیشت اعضای هیئت علمی دانشگاه از اهداف شکل‌‌گیری کانون است.

نیز، تصویب شد اردوهای درون و برون استانی برای اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان برگزار شود.

گفتنی است اسامی اعضای شورای مرکزی کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان، به این شرح است:

دکتر محمد جعفری؛

دکتر جهان‌شیر شاکرمی؛

دکتر حسن ترابی‌پوده؛

دکتر حسن نایب‌زاده؛

دکتر مسعود رحمتی؛

دکتر حمزه امیری؛

دکتر نجم‌الدین موسوی؛

دکتر عبداله احتشام‌نیا؛

دکتر احسان رشیدیان، به عنوان بازرس اصلی.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، می‌گوید:«کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان، نقش یک اتاق فکر قوی را دارد؛ این کانون در جهت رفع مشکلات صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه گام برمی‌دارد و تشکیل آن را باید به فال نیک گرفت».

دکتر عزیزی، تقویت کانون صنفی استادان دانشگاه را تقویت خردجمعی می‌داند.

کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران، به تاریخ اول خردادماه 94 و با محوریت دکتر محمدرضا عارف، اعلام موجودیت کرد.

این کانون، در دانشگاه‌های دولتی استان‌ها نیز با عنوان کانون صنفی آن دانشگاه، نامیده می‌شود.

۱۳۹۶/۰۳/۰۹ - ۰۰:۰۰