پذیرش پژوهشگر پسا دکتری در رشته های نانو،شیمی و ژنتیک

به اطلاع فارغ التحصیلان دکتری رشته های نانو،شیمی یا ژنتیک می رساند؛ با توجه به اینکه جناب آقای دکتر ‏محسن عادلی از اعضای محترم هیأت علمی گروه شیمی از طرف فدراسیون سرآمدان علمی ایران به عنوان یکی از سرآمدان ‏علمی ایران در گروه (الف) برگزیده شده، مجوز پذیرش راهنمایی دو نفر پژوهشگر پسادکتری را دریافت نموده اند.‏  لذا به اطلاع داوطلبان فارغ التحصیل مقطع دکتری در رشته های مذکور می رساند، با مراجعه به سایت فدراسیون سرآمدان علمی ایران به آدرس (isef.ir )از نحوه پذیرش و شرایط و مدارک مورد نیاز مطلع گردیده و نسبت به ارسال مدارک لازم به آدرس معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، اقدام فرمایید. لازم به ذکر است که مهلت ارسال مدارک حداکثر تا تاریخ 22/3/96 می باشد.

آدرس دانشــگاه

استان لرستان - شهرستان خرم آباد - كيلومتر 5 جاده تهران - سازمان مركزي دانشگاه لرستان - كدپستي 44316-68151 - صندوق پستي 465

۱۳۹۶/۰۳/۰۸ - ۰۰:۰۰