برگزاری مناظره انتخاباتی در دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۰۲/۲۷

مناظره انتخاباتی با میزبانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان برگزار شد.

این مناظره بین فعال سیاسی اصلاح طلب، محمد رضایی و فعال سیاسی اصولگرا، مهرداد ویسکرمی در سالن آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دانشجویان پسر و دختر از این مناظره استقبال کردند.

محمد رضایی از دکتر حسن روحانی و مهرداد ویسکرمی از حجت الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی دفاع کردند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی است.

این مناظره اولین مناظره انتخاباتی در دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان بود.

مناظره در بعدازظهر روز سه‌شنبه 26 اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

هر کدام از طرف‌ها دیدگاه‌های خود را بیان کردند.

به تقاضای دانشجویان، دو دانشجوی موافق دکتر روحانی و حجت‌الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی نیز دیدگاه‌های خود را بیان کردند.

هدف از برگزاری اینگونه مناظره‌ها افزایش شور انتخاباتی برای مشارکت حداکثری در انتخابات و تقویت شناخت کاندیداهاست.

در حال حاضر، دانشگاه لرستان 9 هزار و 300 دانشجو و 270 عضو هیئت علمی دارد.

دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری هم‌زمان با پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در روز جمعه 29 اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.

.

۱۳۹۶/۰۲/۲۷ - ۰۰:۰۰