فراخوان وزارت علوم برای متقاضیان ثبت‌نام بورس دولت‌های چین و اندونزی

۱۳۹۶/۰۲/۲۵

دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه‌های مورد تأیید وزارت علوم و وزارت بهداشت متقاضی استفاده از بورس دولت‌های چین و اندونزی می‌توانند به سایت‌های اعلامی جهت ثبت‌نام مراجعه کنند.

اطلاعیه مربوطه در سایت اداره کل بورس به نشانی آدرس اینترنتی: scholarship.saog.ir   درج شده است.

متقاضیان می‌توانند در رشته‌ها و دانشگاه‌های مورد تأیید وزارت علوم، به سامانه اینترنتی  grad.saorg.ir و رشته‌ها و دانشگاه‌های وزارت بهداشت، به سامانه behdasht.gov.ir مراجعه و اقدام نمایند.

متقاضیان استفاده از بورس دولت چین تا پایان وقت اداری 3 تیرماه 96 فرصت دارند اقدام کنند.

همچنین این متقاضیان می‌توانند به آدرس اینترنتی  http//www.csc.edu.cn/laihua/programsearchen.aspx  رجوع کنند و پس از تکمیل فرم شماره یک به همراه مدارک دیگر، تقاضای خویش را به ایمیل  BDIRI@SAORG.IR بفرستند.

این نکته مهم است که ثبت‌نام متقاضیان به عنوان ثبت‌نام اولیه تلقی می‌شود و ارزیابی و تأیید نهایی پذیرش، متعاقباً اعلام خواهد شد.  مقطع تحصیلی استفاده از بورس دولت چین، کارشناسی ارشد و دکتراست.

برای متقاضیان استفاده از بورس دولت اندونزی نیز فرصت ارسال مدارک تا پایان وقت اداری 7 خردادماه 96 است.

متقاضیان استفاده از بورس دولت اندونزی می‌توانند به آدرس اینترنتی  Knb.ristekdikti.go.id مراجعه کنند.

این متقاضیان، بایستی تا تاریخ اعلام شده، مدارک خود را به نشانی ایمیل arefaddin@ristekdikti.go.id بفرستند.

بورس دولت اندونزی، فقط برای مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد است.

۱۳۹۶/۰۲/۲۵ - ۰۰:۰۰