فراخوان تدوین سند آمایش علم وفناوری استان لرستان

در راستای  سیاست های  دولت تدبیر وامید  در رابطه با  توسعه اقتصاد دانش بنیان، تعامل صنعت ودانشگاه و نقشه جامع علم وفناوری کشور ، دانشگاه لرستان در نظر دارد سند آمایش علم وفناوری استان لرستان  را تدوین نماید. با تدوین این سند  شاخصهای پیشرفت ، توسعه  و زیرساخت‌های مورد نیاز علم و فناوری در بخش‌های مختلف در استان شناسایی و  موجب همگرایی  فعالیت‌ها و اولویت‌های تحقیقاتی با اهداف توسعه و ظرفیت‌های تحقیقاتی در استان می شود. در این راستا دانشگاه لرستان  در نظر دارد که  تدوین سند آمایش علم وفناوری استان لرستان را در قالب طرح پژوهشی  به پژوهشگران توانا و آشنا با موضوع واگذار نماید. لذا از  پژوهشگران گرامی که تمایل به همکاری به عنوان مجری این طرح دارند  تقاضا می شود که پروپوزال  پیشنهادی  خود را با محوریت قرار دادن درخواست طرح پيشنهادي تهیه شده(RFP) ( پیوست)  و رزومه خود و تیم اجرایی را به ایمیل دبیرخانه سند آمایش علم  و فناوری به آدرسscitech@lu.ac.ir  ارسال نمایند.

پروپرال و درخواست تدوین سند آمایش علم و فناوری استان لرستان را از فایل ضمیمه دانلود نمایید.

۱۳۹۶/۰۲/۲۵ - ۰۰:۰۰