اولین سمینار تخصصی رباتیک با محوریت دانشگاه نسل سوم در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۳۹۶/۰۲/۲۵

اولین سمینار تخصصی رباتیک با محوریت دانشگاه نسل سوم را انجمن علمی دانشجویی رباتیک دانشگاه لرستان با همکاری دیگر بخش‌های دانشگاه برگزار کرد.

ظهر روز دوشنبه 25 اردیبهشت، سالن آمفی‌تئاتر دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان با استقبال دانشجویان میزبان اولین سمینار تخصصی رباتیک با محوریت دانشگاه نسل سوم بود.

این سمینار با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه لرستان و بخش‌های دیگری همچون مرکز رشد و پارک علم و فناوری برگزار شد.

شرکت توزیع نیروی برق استان نیز در این سمینار شرکت کرد؛ عمده دانشجویان شرکت‌کننده در این همایش از دانشجویان مهندسی برق بودند.

مدیر مرکز رشد (دانشگاه لرستان)، دکتر حسن ترابی‌پوده در سخنانی خطاب به دانشجویان گفت:«برای موفقیت در کار علمی باید کار تیمی کرد».

دکتر ترابی‌پوده توضیح داد:«متأسفانه در جامعه ما کار تیمی ضعیف است».

وی تأکید کرد بایستی تیم‌های بین‌رشته‌ای را نیز ایجاد و تقویت کرد.

او افزود:«گاهی یک تیم شکل می‌گیرد اما دوام ندارد به همین علت موضوع مدیریت تیم هم اهمیت دارد».

دکتر ترابی‌پوده تصریح کرد:«در فعالیت‌های علمی، فعالیت فردی به تنهایی نمی‌تواند موفقیت‌آمیز شود».

گفتنی است هدف از برگزاری این همایش افزایش تعامل بین استادان و دانشجویان و آشنایی با بازارهای کار در ایران و جهان است.

همچنین ارائه پروژه‌های علمی کاربردی توسط استادان از دیگر اهداف این سمینار است.

اختراعاتی که از قبل به سمینار ارائه شده است توسط اعضای هیئت علمی رشته برق، انتخاب و در این سمینار مورد تقدیر قرار گرفتند.

استادانی چون دکتر علی میر، دکتر وحید مهرداد، دکتر علی فرمانی، دکتر رضا طالب‌زاده و دکتر سلمان کریمی در این سمینار حضور داشتند.

برخی دانشجویان متولی برگزاری این سمینار در گفت‌وگو با ما از معاونت پژوهشی دانشگاه لرستان، دکتر فیضیان، به‌خاطر حمایت از انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان سپاس‌گزاری کردند.

۱۳۹۶/۰۲/۲۵ - ۰۰:۰۰