فرهنگ حجاب و عفاف را بیش از پیش باید در دانشگاهها ترویج کرد

۱۳۹۶/۰۲/۲۰

رئیس استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان بر ترویج بیش از پیش فرهنگ حجاب و عفاف در دانشگاه‌ها تأکید کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی در جلسه با مسئولان دانشگاه‌های استان و متولیان حراست دانشگاه‌ها که صبح روز چهارشنبه 20 اردیبهشت‌ماه در سالن کنفرانس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان برگزار شد تصریح کرد:«حتماً بایستی با معدود بدحجابی‌های حاد در چارچوب قانون برخورد شود».

حسینی تصریح کرد:«دانشگاه باید الگوی جامعه در زمینه فرهنگ حجاب و عفاف باشد و جامعه از دانشگاه الگو بگیرد».

در این جلسه اعضای حاضر دیدگاه‌های خود را مطرح کردند از جمله اینکه:

ناظر اجرای دقیق حجاب و عفاف، واحد حراست است و وزارت علوم هم این موضوع را پذیرفته است؛

نباید از قانون برداشت سلیقه‌ای وجود داشته باشد؛

متأسفانه هنوز یک قانون جامع و کامل درباره مسائل فرهنگی وجود ندارد؛

وظیفه استادان فقط آموزشی نیستند بلکه استاد باید در بعد تربیتی هم فعالیت اثربخش داشته باشد؛

ضرورت دارد ارتباط بین مدرسه و دانشگاه بیشتر از گذشته تقویت شود؛

شرع، قانون و اخلاق مهم‌ترین معیارها در این زمینه هستند.

گفتنی است موضوع جلسه، بررسی راهکارهای مقابله با تهدیدهای اجتماعی و اخلاقی در فضاهای مجازی و دانشگاهی با تأکید بر فرهنگ حجاب و عفاف بود.

دیدگاه‌های گوناگون نیز در این جلسه بیان شد. جلسه به دعوت رئیس استانی دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی برگزار شد.

.

۱۳۹۶/۰۲/۲۰ - ۰۰:۰۰