تشکیل کانون صنفی گامی است مهم برای تقویت خردجمعی

۱۳۹۶/۰۲/۲۰

اولین جلسه شورای مرکزی کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان به ریاست رئیس دانشگاه، دکتر خسرو عزیزی، تشکیل شد.

صبح روز چهارشنبه 20 اردیبهشت‌ماه، اولین جلسه کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان که زیرمجموعه کانون صنفی استادان دانشگاهی کشور است، تشکیل شد.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی در این جلسه، گفت:«شکل‌گیری کانون صنفی استادان دانشگاهی کشور گامی است مهم در راستای تقویت خردجمعی در دانشگاه‌های کشور».

دکتر عزیزی تأکید کرد:«کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان باید به دنبال تقویت همدلی، تعامل، نقد دلسوزانه برای رفع مشکلات باشد و به عنوان یک اتاق فکر قوی برای دانشگاه لرستان عمل کند».

رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد:«اولین جلسه کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان را باید به فال نیک بگیریم و از روند تقویت خرد جمعی بایستی حمایت کرد».

در این جلسه اعضای حاضر در جلسه، نیز دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

دهم اردیبهشت ماه اولین انتخابات کانون صنفی استادان دانشگاهی دانشگاه لرستان برگزار شد.

اسامی افراد انتخابی شورای مرکزی کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان به این شرح است:

دکتر جهان‌شیر شاکرمی؛

دکتر حسن ترابی‌پوده؛

دکتر محمد جعفری؛

دکتر حسن نایب‌زاده؛

دکتر مسعود رحمتی؛

دکتر حمزه امیری؛

دکتر سیدنجم‌الدین موسوی و دکتر عبدالله احتشام‌نیا.

دکتر فریدون امیدی‌نسب؛ عضو علی‌البدل.

بازرسان: دکتر احسان رشیدیان (بازرس اصلی)؛

دکتر محسن عبدالهی؛ بازرس علی‌البدل.

۱۳۹۶/۰۲/۲۰ - ۰۰:۰۰