برنامه مشاوره دانشجویی در محوطه دانشکده فنی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۳۹۶/۰۲/۱۸

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

برنامه مشاوره رایگان مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان در محوطه کنار دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

ظهر روز یکشنبه 17 اردیبهشت‌ماه، با برنامه‌ریزی مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان، برنامه مشاوره رایگان استادان روانشناسی به دانشجویان متقاضی برگزار شد.

در این برنامه استادان روانشناسی، دکتر کوشکی و دکتر ویسکرمی شرکت کردند و مشاوره به دانشجویان ارائه دادند.

کانون همیاران سلامت روان دانشگاه لرستان نیز از همیاران و برگزارکنندگان این برنامه بود.

مرکز مشاوره دانشجویی زیرمجموعه‌ی معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان محسوب می‌‌شود.

مدیر مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر کوشکی دراین رابطه توضیح می‌دهد:«آشنایی دانشجویان و آگاه‌سازی آنها برای تقویت بهداشت روانی جامعه اهمیت دارد».

این‌گونه برنامه‌ها در مناسبت‌های تقویمی برگزار می‌شود تا فرهنگ مشاوره با مشاور در سطح دانشگاه‌ها تقویت شود.

دکتر کوشکی خبر داد که استقبال دانشجویان از مشاوره‌های دانشجویی خوب بوده است.

برنامه از ساعت 12 تا یک ظهر برگزار شد.

دانشجویانی که در این برنامه حاضر می‌شدند دلنوشته‌های خویش را روی کاغذهایی نوشته و آنها را به صورت حرکتی نمادین، روی یکی از درختان آویزان می‌کردند.

دلنوشته‌ها توسط کانون همیاران سلامت روانی جمع‌آوری شده و ارزیابی می‌شود که بیشترین مسائل مطرح شده کدام موضوعات هستند.

سازمان بهداشت جهانی، سال 2017 میلادی را تحت عنوان «افسردگی؛ بیا تا حرف بزنیم»، نام‌گذاری کرده است.

مشاوره‌های روانشناسی مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان برای دانشجویان، رایگان است.

۱۳۹۶/۰۲/۱۸ - ۰۰:۰۰