جشن روز روانشناس و مشاور، در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۳۹۶/۰۲/۱۷

جشن روز روانشناس و مشاوره در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم اقتصادی دانشگاه لرستان برگزار شد.

ظهر روز شنبه 16 اردیبهشت‌ماه، دانشجویان رشته‌های روانشناسی، علوم تربیتی و مشاوره دانشگاه لرستان در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان گردهم آمدند و با حضور برخی استادان رشته روانشناسی، جشن روز روانشناسی و مشاوره را برگزار کردند.

این برنامه با همیاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

هر سال، روز نهم اردیبهشت‌ماه، 28 آوریل، به عنوان روز روانشناس و مشاوره نام‌گذاری شده است.

سازمان بهداشت جهانی، سال 2017 میلادی را به نام «افسردگی؛ بیا تا حرف بزنیم»، نام‌گذاری کرده است. این موضوع نشان از اهمیت سلامت روانی در جهان دارد.

دکتر مسعود صادقی و دکتر فضل‌اله میردریکوند از استادان روانشناسی بودند که در برنامه ظهر روز شنبه شرکت و سخنرانی کردند.

مهم‌ترین مباحث مطرح شده در این دو سخنرانی به این شرح است:

«دین پشتوانه محکمی برای کاهش درد و رنج بشر و مقابله با خشونت است؛

دنیا مجازی نباید مجال گفت‌وگوهای رودر رو را از آدم‌ها بگیرد؛ زیرا بهترین مکالمه گفت‌وگوی رو در رو ست؛

صبحت کردن با همدیگر باعث صمیمت و تخلیه شدن افراد از نظر روانی می‌شود؛

این یک فاجعه است که میزان گفت‌وگوی رو در رو در شبانه‌روز به 17 دقیقه کاسته شده است؛

روانشناس و مشاور باید کوشش کند درد و رنج بشر را بکاهد و امروزه میزان مراجعه به روانشناسان و مشاوران بیشتر شده است؛

خوشبختی و بدبختی یک دریافت کاملاً ذهنی است؛

هیچ وقت نباید خودتان را ضعیف بدانید و همیشه سعی کنید نسبت به دیگران قضاوت منفی نداشته باشید؛ قضاوت منفی چه بسا باعث جنگ و خشونت شود.

کینه‌ای نباشید و نسبت به آینده نیز نگران و بدبین نباشید؛

تلاش‌گر باشید و فقط دنبال لذت مادی نروید بلکه به لذت‌های معنوی و مطالعه بپردازید؛

امروزه در جهان بحران افسردگی هست؛ طوری که از هر چهار نفر، یکی به افسردگی مبتلاست».

گفتنی است در این جشن، کلیپ‌های تصویری و موسیقی زنده نیز، پخش و اجرا شدند.

۱۳۹۶/۰۲/۱۷ - ۰۰:۰۰