آزمون المپیاد علمی دانشجویی در دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۳۹۶/۰۲/۱۶

آزمون المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز قطب هشت کشور در سال 96 به نمایندگی از دانشگاه بوعلی سینا همدان در دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد.

روزهای پنجشنبه و جمعه، 14 و 15 اردیبهشت‌ماه، دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، میزبان 27 دانشجوی شرکت‌کننده در آزمون المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز قطب هشت کشور بود.

مدیر دفتر هدایت و جذب استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان، دکتر سعید غلامرضایی، توضیح می‌دهد:«این آزمون برای دانشجویان سال سوم و چهارم سرآمد دانشگاه لرستان در مقطع کارشناسی و در رشته‌های تحصیلی زبان و ادبیات فارسی، علوم جغرافیا، علوم اقتصادی، الهیات، علوم تربیتی، حقوق، علوم زمین، شیمی، فیزیک، زیست‌شناسی، آمار، ریاضی، برق، مهندسی شیمی، عمران، مکانیک، مواد و متالوژی، کامپیوتر، زراعت و اصلاح نباتات برگزار شد».

دکتر غلامرضایی توضیح می‌دهد دانشجویان واجد شرایط برای شرکت در آزمون براساس معدل و معرفی گروه آموزشی، در این آزمون علمی شرکت می‌کنند.

وی بر حمایت دانشگاه لرستان از دانشجویان سرآمد علمی تأکید می‌کند:«در سال‌های قبل، افرادی که رتبه آوردند با جوایز مادی و معنوی مورد تشویق و حمایت دانشگاه قرار گرفتند».

دکتر غلامرضایی توضیح می‌دهد:«قبول شدگان در این آزمون، به آزمون المپیاد کشوری راه پیدا می‌کنند».

وی خبر می‌دهد که این آزمون سالی یک‌بار برگزار می‌شود.

مدیر دفتر هدایت و جذب استعدادهای درخشان دانشگاه لرستان می‌گوید:«هدف از برگزاری اینگونه آزمون‌ها شکوفاسازی استعدادها و توانایی‌های علمی افراد از طریق فعالیت‌های انگیزشی و توانمندسازی است».

در حال حاضر، دانشگاه لرستان 9 هزار و 300 دانشجو و 270 عضو هیئت علمی دارد.

۱۳۹۶/۰۲/۱۶ - ۰۰:۰۰