نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، میزبان مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کشور

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان میزبان مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کشور، حجت‌الاسلام و المسلمین روح‌الله حریزاوی بود که روز چهارشنبه 13 اردیبهشت‌ماه به دانشگاه لرستان آمد.

در این روز، جلساتی تشکیل شد؛ از جمله:

جلسه با مسئولان دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان؛

جلسه با حضور رؤسای دانشگاه‌های خرم‌آباد و رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی؛

جلسه هم‌اندیشی استادان و مربی مرکز با مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کشور؛

جلسه با حضور معرفت‌جویان مرکز خرم‌آباد؛

جلسه با فعالان فرهنگی انقلابی دانشگاه‌های شهر.

حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان، مباحث مهمی همچون آشنایی با تفسیر قرآن کریم، آشنایی با فقه اسلامی، کلام نوین اسلامی، آشنایی با منابع حدیثی، انسان‌شناسی اسلامی، جریان‌شناسی فکری و فرهنگی، تاریخ تحلیل اسلام، نظامی سیاسی اسلام، رسالت الهی و سایر موضوعات دینی را به دانشگاهیان آموزش می‌دهد.

حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کشور از سال 77 شروع به فعالیت کرده و هدفش آن است که مبانی دینی در دانشگاه‌های کشور تقویت شود.

تربیت دانشجوی مؤمن، انقلابی و علم‌گرا از اهداف کاری حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کشور است.

درحال حاضر، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیداسماعیل حسینی است.

۱۳۹۶/۰۲/۱۴ - ۰۰:۰۰