موفقیت عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان در کنفرانس بین‌المللی کرایوبیولوژی روسیه

۱۳۹۶/۰۲/۱۳

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

مقاله‌ی عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده در کنفرانس بین‌المللی کرایوبیولوژی کشور روسیه به‌عنوان مقاله‌ی برتر انتخاب شد و نشان درجه یک از طرف رئیس آکادمی علوم روسیه به دکتر محمدزاده اعطا شد.

در کنفرانس اخیر کرایوبیولوژی کشور روسیه، مقاله‌ی دکتر سعید محمدزاده با عنوان «فراسنجه‌های عملکردی ارزیابی اسپرم در نژاد رومانف و لری بختیاری»، به عنوان مقاله برتر انتخاب و دیپلم افتخار نیز به دکتر محمدزاده اعطا شد.

بیش از 90 مقاله در این کنفرانس پذیرفته شدند که 40 مقاله از جمله مقاله‌ی دکتر محمدزاده به صورت شفاهی ارائه شد.

نشان درجه یک آکادمی علوم روسیه به شش نفر از جمله دکترمحمدزاده اعطا شد.

معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان که مسئولیت آنرا دکتر محمد فیضیان عهده‌دار است این موفقیت علمی را به جامعه دانشگاهی استان لرستان شادباش گفته است.

بودجه پژوهشی دانشگاه لرستان قبلاً فقط سه درصد از سهم بودجه‌ی هزینه‌ای دانشگاه را تشکیل می‌داد درحالی که الان، این سهم به 11 درصد افزایش یافته است.

۱۳۹۶/۰۲/۱۳ - ۰۰:۰۰