بیست و هشتمین «رویداد همفکر خرم‌آباد» در دانشگاه لرستان برگزار شد

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

حلقه همفکر فعالان حوزه فناوری، جلسه اخیرش را این هفته در دانشگاه لرستان تشکیل داد تا شبکه‌سازی و تبادل دیدگاه تداوم یابد.

سینا حیدری مسئول این‌گونه جلسات همفکری است.

او می‌گوید:«اینگونه جلسات به صورت خودجوش در محیط‌های علمی تشکیل می‌شود تا اعضاء فعال در حوزه فناوری و کسب و کارهای مرتبط با فناوری بتوانند بیشتر با همدیگر آشنا شوند و از تجربیات یکدیگر بهره ببرند و تلاش کنند اعضاء جدید نیز به حلقه افزوده شوند».

بعدازظهر روز سه‌شنبه 12 اردیبهشت‌ماه، بیست و هشتمین رویداد همفکر خرم‌آباد در محل ساختمان کتابخانه مرکزی سایت مرکزی دانشگاه لرستان تشکیل شد.

در بخشی از این ساختمان، مرکز رشد واحدهای فناور قرار دارد.

در دوره دولت تدبیر و امید، مرکز رشد واحدهای فناور و شتابدهی کارآفرینی در دانشگاه لرستان ایجاد شد.

مرکز شتاب‌دهی به ict هم با اعتباری بیش از 400 میلیون تومان، ایجاد شده است.

بسترسازی برای رشد و تقویت فعالیت‌های حوزه فناوری از اولویت‌های کاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

۱۳۹۶/۰۲/۱۳ - ۰۰:۰۰