تجهیز آزمایشگاه تحقیقاتی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان به دستگاه پیشرفته Real Time PCR

۱۳۹۶/۰۲/۱۰

آزمایشگاه تحقیقاتی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، به دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته  Real Time PCR  مجهز شد.

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، دکتر محسن عباسی با اعلام این خبر، گفت:«برای خرید این دستگاه پیشرفته آزمایشگاهی بیش از 85 میلیون تومان اعتبار هزینه شده است».

این دستگاه برای تشخیص دقیق بیماری‌های عفونی، سرطان‌ها و همه تحقیقاتی که مبتنی بر ردیابی اسیدهای نوکلیئک استوار هستند، استفاده می‌شود.

همچنین ظهر روز یکشنبه 10 اردیبهشت‌ماه، کارگاه آموزشی استفاده از این دستگاه پیشرفته برای کارشناسان و اعضای هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان برگزار شد.در این کارگاه، اصول کار با این دستگاه به حاضران آموزش داده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، رویکرد دولت و برنامه‌ی مدیریتی دانشگاه لرستان، تجهیز آزمایشگاه‌های دانشگاهی است.

در دوره دولت تدبیر و امید و تاکنون بیش از دو میلیارد تومان، تجهیزات آزمایشگاهی برای دانشگاه لرستان خریداری شده است.

از مردادماه 93 تاکنون، دکتر خسرو عزیزی رئیس دانشگاه لرستان است.

۱۳۹۶/۰۲/۱۰ - ۰۰:۰۰