برگزاری اولین انتخابات کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان با حضور رئیس دانشگاه

۱۳۹۶/۰۲/۱۰

برگزاری اولین انتخابات کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان با حضور رئیس دانشگاه

اولین انتخابات انتخاب اعضای شورای مرکزی کانون صنفی استادان دانشگاه لرستان، با حضور استادان برگزار شد.
رئیس کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران، دکتر محمدرضا عارف است.
این کانون، حالا مقدمات کار برای شروع فعالیت خود در دانشگاه لرستان را طی می‌کند.
ظهر روز یکشنبه، 10 اردیبهشت‌ماه با حضور رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی و در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه، انتخابات صنفی کانون برگزار و هفت نفر به عنوان اعضای شورای مرکزی کانون و یک نفر هم به عنوان بازرس، انتخاب شدند.
رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، دراین رابطه می‌گوید:«شکل‌گیری کانون صنفی استادان دانشگاهی واحد دانشگاه لرستان، گام مهمی در راستای تقویت خردجمعی در تصمیمات مدیریتی است».
دکتر عزیزی، شکل‌گیری کانون صنفی استادان دانشگاهی را یکی از دستاوردهای دوره دولت تدبیر و امید می‌داند.
وی تصریح می‌کند:«کانون صنفی استادان دانشگاهی دانشگاه لرستان، بی‌تردید یک بازوی توانمند برای مدیریت دانشگاه است».
اسامی اصلی شورای مرکزی کانون صنفی استادان دانشگاهی واحد دانشگاه لرستان به ترتیب آراء به این شرح است:
 دکتر جهان‌شیر شاکرمی؛
دکتر حسن ترابی‌پوده؛
دکتر محمد جعفری؛
دکتر حسن نایب‌زاده؛
دکتر مسعود رحمتی؛
دکتر حمزه امیری؛
دکتر سیدنجم‌الدین موسوی و  دکتر عبدالله احتشام نیا با تعداد رأی برابر که تعیین تکلیف می‌شوند؛
عضو علی‌البدل: دکتر فریدون امیدی‌نسب نیز به عنوان عضو علی البدل انتخاب شد.

بازرسان:
دکتر احسان رشیدیان به عنوان بازرس انتخاب شد.
دکتر محسن عبدالهی هم به عنوان بازرس علی‌البدل انتخاب شد.

۱۳۹۶/۰۲/۱۰ - ۰۰:۰۰