رئیس دانشگاه لرستان: اقدامات زیرساختی مهمی را دولت تدبیر در لرستان انجام داده است

۱۳۹۶/۰۲/۰۳

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی در دیدار با مشاور معاون فرهنگی، اجتماعی وزیر علوم گفت  اقدامات زیرساختی مهم عمرانی و اقتصادی در استان لرستان در دوره دولت تدبیر انجام شده است.

مشاور معاون فرهنگی، اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر فریدون رحیم‌زاده ظهر روز شنبه 2 اردیبهشت ماه با رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی به گفت‌وگو نشست.

در این دیدار، دکتر رحیم‌زاده تصریح کرد دستاوردهای دولت تدبیر و امید بایستی به صورت دقیق برای افکار عمومی تشریح شود.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی نیز توضیح داد در استان لرستان در  دوره دولت تدبیر و امید، اقدامات عمرانی و اقتصادی مهمی همچون احیاء کشت و صنعت صورت گرفت.

دکتر عزیزی گفت:«مجتمع بزرگ کشت و صنعت که یک مجموعه بزرگ اقتصادی است به مدت 12 سال تعطیل بود ولی در دوره دولت تدبیر وامید و با پیگیریهای استاندار لرستان و مشارکت سرمایه‌گذار خارجی احیاء شد».

رئیس دانشگاه لرستان اجرای پروژه راه آهن دورود به خرم‌آباد را از دیگر دستاورهای عملکردی مهم دولت تدبیر در استان لرستان دانست.

دکتر رحیم‌زاده قرار است در آیین بزرگداشت 135 دانشجوی شهید استان لرستان شرکت کند.

این آیین قرار است صبح روز یکشنبه 3 اردیبهشت ماه در حسینیه ثارالله سپاه ناحیه خرم‌آباد برگزار شود.

آیین بزرگداشت با همکاری دانشگاه لرستان، سپاه استان و سایر دستگاهها و ادارات برگزار می‌شود.

محل دیدار و گفت‌وگو اتاق رئیس دانشگاه لرستان بود.

۱۳۹۶/۰۲/۰۳ - ۰۰:۰۰