جلسه شورای راهبردی مدیریت سبز به ریاست رئیس دانشگاه لرستان

۱۳۹۶/۰۲/۰۳

جلسه شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه لرستان به ریاست رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی تشکیل شد.

در این جلسه که صبح شنبه دوم اردیبهشت ماه در سالن جلسات  ساختمان مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد، معاون عمرانی دانشگاه لرستان، مهندس ایمان بهرامی‌چگنی گزارشی از برنامه‌های تهیه شده برای اصلاح الگوی مصرف ارائه کرد.

رئیس دانشگاه لرستان، دکتر عزیزی تأکید کرد همه برنامه‌ها برای اصلاح‌ الگوی مصرف باید عملیاتی و کاملاً کاربردی تهیه شوند.

دکتر عزیزی بر آگاهی‌سازی  فرهنگ‌سازی از طریق برگزاری کارگاههای آموزشی برای تحقق مدیریت سبز در دانشگاه لرستان تأکید کرد.

رئیس دانشگاه لرستان توضیح داد:«اصل بهره‌وری در کارها اهمیت دارد و خوشبختانه مدیریت بهینه بودجه‌ها روند مثبتی را طی کرده است و باید تداوم بیابد».

وی به یکی از اقدامات مهم دولت در راستای صرفه‌جویی اشاره کرد: «در دوره قبل سوخت دانشگاه از طریق گازوئیل تأمین می‌شد و سالانه 800 میلیون تومان به این موضوع اختصاص می‌یافت که در دولت فعلی گاز رسانی به سایت مرکزی دانشگاه لرستان انجام شد و خود از اقدامات در راستای مدیریت سبز بوده است».

یکی دیگر از مصوبات این جلسه آن بود که آبیاری قطره‌ای درختان تقویت شود؛ زیرا موضوع آب در کشور یک موضوع حیاتی است.

در این جلسه بر موضوعاتی همچون کاهش مصرف انرژی و کاهش مصرف کاغذهای اداری تأکید شد.

همچنین اگر بودجه به قدر کافی تأمین شود تصمیم گرفته شود برخی کلاس‌ها از تابلوهای هوشمند استفاده کنند.

۱۳۹۶/۰۲/۰۳ - ۰۰:۰۰