اخبار

افزایش سرانه فضای آموزشی دانشگاه لرستان در دولت تدبیر و امید

۱۳۹۶/۰۱/۲۶

 

 

خبرگزاری ایرنا نوشت: رئیس دانشگاه لرستان گفت: «در دولت تدبیر و امید، سرانه فضای آموزشی این دانشگاه از هشت متر به حدود 14 مترمربع رسیده است».

خسرو عزیزی روز پنجشنبه در دیدار با رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی لرستان، با بیان اینکه توسعه دانشگاه لرستان در دولت قبل نامتوازن بوده است، ادامه داد: «در راستای توسعه کیفی دانشگاه علاوه بر توسعه کمی بر اساس سند راهبردی دانشگاه در افق 10 ساله و سند آمایش علم و فناوری استان و سند آمایش آموزش عالی منطقه و استان مدنظر است.

عزیزی اظهار کرد: در این راستا مجوز رشته‌های باستان‌شناسی، مکانیک ، تاریخ اسلام، گردشگری ، محیط زیست و شیلات برای دانشگاه اخذ شد».

وی با اشاره به فعال شدن شورای دانشگاه لرستان بیان کرد: «در سال 93 حدود60 میلیارد ریال کسری اعتبار در راستای تامین حق التدریس، احکام فوق العاده هیات علمی، نقلیه و تغذیه وجود داشت که در حال حاضر با مدیریت منابع و شورای راهبردی مدیریت سبز و اصلاح الگوی مصرف، هیچ بدهی در این دانشگاه وجود ندارد».

رئیس دانشگاه لرستان با بیان اینکه هم اکنون بودجه پژوهشی این دانشگاه 11 درصد بودجه هزینه‌ای است ، اظهار کرد: «حدود 40 میلیارد ریال تجهیزات آزمایشگاهی در راستای اقتصاد مقاومتی برای مصارف داخلی دانشگاه هزینه شده است».

عزیزی با اشاره به اینکه حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و مهارت آفرین از برنامه های راهبردی وزارت علوم است، ادامه داد: «شرکت‌های دانش‌بنیان ، مرکز رشد واحدهای فناور، مرکز شتاب‌دهی و کار آفرین و آزمایشگاه مرکزی شماره یک به عنوان یکی از آزمایشگاه‌های 10 دانشگاه برتر کشور، آزمایشگاه مرکزی شماره 2 و  آزمایشگاه تخصصی دانشکده کشاورزی راه‌اندازی شده است».

رئیس دانشگاه لرستان گفت: «مزرعه ارگانیک این دانشگاه برای استفاده از ظرفیت بسیار بالای استان در راستای گیاهان دارویی در دولت تدبیر و امید راه‌اندازی شد».

طرح‌های عمرانی دانشگاه لرستان جلوتر از پیشرفت فیزیکی

وی با بیان اینکه این دانشگاه با قدمت 40 ساله فاقد ساختمان اداری است، افزود : در این راستا با استفاده از حساب‌های 2 منظوره بدون استفاده از اعتبارات دولتی در زیر بنای 6 هزار و 200 متر مربع ساختمان اداری در حال احداث است.

عزیزی همچنین گفت: توسعه ساختمان علوم پایه در چهار هزار و 200 متر مربع، ساختمان آمفی تئاتر دانشگاه در 2 هزار و 400 متر مربع، کتابخانه دانشگاه در سه هزار و 200 متر مربع،دو طرح دانشکده کشاورزی بدون استفاده از منابع دولتی با استفاده از 50 میلیارد ریال تسهیلات بانکی اجرا شده است».


 


۱۳۹۶/۰۱/۲۶ - ۰۰:۰۰
۲۱۷۴ بازدید