حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی در مراسم معنوی اعتکاف دانشجویی:احیای سنت اعتکاف از برکات انقلاب اسلامی است

۱۳۹۶/۰۱/۲۳

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی در جمع دانشجویان معتکف گفت:«احیای سنت معنوی اعتکاف از برکات انقلاب اسلامی است».

وی که شامگاه دوشنبه 21 فروردین‌ماه هم‌زمان با شب میلاد امیرالمومنین، امام علی(ع) در مراسم معنوی اعتکاف دانشجویی در مسجد فاطمه زهرا (س) سایت مرکزی دانشگاه لرستان حضور یافته بود تشریح کرد:«دشمن تلاش کرده است با روش‌های جنگ نرم، جوانان ما را از آموزه‌ها و تعالیم دینی دور کند که خوشبختانه این تلاش‌های دشمن با شکست روبه‌رو شده است و ما شاهد استقبال خوب جوانان و دانشجویان از آیین‌های معنوی دینی هم‌چون اعتکاف هستیم».

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان خطاب به دانشجویان معتکف توضیح داد:«نیاز انسان به معنویت را حتی سازمان جهانی بهداشت جزء نیازهای اساسی بشر دانسته است».

حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی اظهار داشت:«سازمان بهداشت جهانی چهار نیاز اساسی انسان را جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی تعریف کرده است».

حسینی تصریح کرد:«این تعاریف هم به خوبی گویای آن است که نیاز به معنویت از نیارهای اساسی انسان است».

وی تأکید کرد:«مراسم معنوی اعتکاف یک آیین کاملاً معنوی و غیرسیاسی است».

حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی چرایی اعتکاف را خلوت با خداوند و مراقبت از نفس دانست.

وی از همراهی و حمایت رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی تشکر کرد:«خوشبختانه همیشه ریاست محترم دانشگاه لرستان، جناب آقای دکتر عزیزی از برنامه‌های مذهبی حمایت کرده‌اند و پای کار بوده‌اند».

گفتنی است هم‌زمان با شب میلاد حضرت علی(ع)، مراسم معنوی اعتکاف دانشجویی با برنامه‌ریزی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در مسجد فاطمه زهرا (س) شروع شد.

معتکفان، سه شب را در مراسم معنوی اعتکاف سپری خواهند کرد.

سیزدهم ماه رجب، سالروز تولد امیرالمؤمنین، امام علی(ع) و روز پدر است.

۱۳۹۶/۰۱/۲۳ - ۰۰:۰۰