بازدید معاون دانشجویی دانشگاه لرستان از مرکز آموزش عالی کوهدشت و افتتاح سالن ایروبیک دانشجویی

۱۳۹۶/۰۱/۲۳

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان از مرکز آموزش عالی کوهدشت بازدید و سالن ایروبیک دانشجویی این مرکز را افتتاح کرد.

دکتر حجت‌الله یونسی، صبح روز دوشنبه 21 فروردین‌ماه راهی مرکز آموزش عالی کوهدشت شد. مدیر تربیت بدنی دانشگاه لرستان، دکتر مسعود رحمتی نیز معاون دانشجویی دانشگاه لرستان را همراهی می‌کرد.

رئیس مرکز آموزش عالی کوهدشت که هم‌اینک 90 دانشجوی دختر دارد دکتر شهرام ملکی است.

دکتر یونسی، هم‌چنین در جمع دانشجویان این مرکز حاضر شد، به گفت‌وگو با آنها پرداخت و پرسش‌های آن‌ها را پاسخ گفت.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان در جمع دانشجویان گفت:«سیاست آموزشی دولت تدبیر و امید توسعه متوازن دانشگاه‌هاست  در این سه سال گذشته اقدامات خوبی در دانشگاه لرستان صورت گرفته است».

دکتر حجت‌الله یونسی تشریح کرد:«در حوزه رفاهی و ایجاد امکانات برای دانشجویان نیز خریدهای خوبی انجام شد و سالن‌های متعدد ورزشی ساخته شد».

وی تأکید کرد:«در دوره دولت قبل، متأسفانه بدون مطالعات کافی کارشناسی به صورت کاریکاتوری رشته‌های دانشگاهی را در کشور افزایش دادند اما در دولت تدبیر و امید هدف کیفی‌سازی رشته‌های تحصیلی است».

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، فرارسیدن سالرزو ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر را به مردم، به ویژه جامعه دانشگاهی استان شادباش گفت.

دکتر یونسی تصریح کرد هر سال حداکثر تا 600 میلیون تومان برای خرید کتاب‌های مورد نیاز دانشجویان اختصاص داده می‌‌شود.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان خبر داد یکی از روش‌های تأمین منابع مالی مورد نیاز برای ساخت سالن‌های ورزشی برای دانشجویان، مدیریت درست و صرفه‌جویی در منابع اعتباری دانشگاه بوده است.

توضیح داده می‌شود سالن ایروبیک مرکز آموزش عالی کوهدشت با هزینه‌‌ی 15 میلیون تومان برای دانشجویان این مرکز ساخته شده است که همگی،

دختر هستند.

مرکز آموزش عالی کوهدشت دو رشته‌ی تحصیلی «ریاضیات کاربردها» و «زبان و ادبیات انگلیسی» در مقطع کارشناسی و 90 دانشجو دارد که 86 دانشجو، غیربومی و چهار دانشجو، بومی هستند.

۱۳۹۶/۰۱/۲۳ - ۰۰:۰۰