پیام نوروزی رئیس دانشگاه لرستان به مناسبت شروع سال جدید

یا مدبرالیل و النهار

یا محول الحول و الاحوال

حول حالنا الی احسن الحال

فرا رسیدن سال نو، همیشه نویدبخش افکار نو، کردار نو و تصمیم‌های نو برای آینده است. خدای رحمان نوید میلاد سال نو را بر دوش نسیم بهاری گذاشت تا این امانت سبز را به رسم آغاز به خالق بسپارد. کهن نوروز باستانی که یادگار نیاکان ماست پیام آور دوستی، عشق و محبت و تحول به مراحل نیکوتر و برتر است.

ملت ایران با عزمی راسخ مراحل پیشرفت را طی می‌کند و در سال 96 نیز در انتخابات ریاست‌جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا باز هم حماسه‌ای دیگر خلق خواهد کرد.

نقش دانشگاه به عنوان محور توسعه نیز در تحول و پیشرفت کشور نقشی بی‌بدیل است و با برنامه‌ریزی‌های دولت تدبیر و امید، حرکت دانشگاه‌ در مسیر توسعه‌ی کمی و کیفی مبتنی بر مهارت‌آموزی و کارآفرینی و دانشگاه نسل سوم قرار گرفته است.

نوروز را که پیام‌آور تکامل، تعالی، تحول و پیشرفت است به ملت شریف ایران به ویژه دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه لرستان شادباش می‌گویم.

رئیس دانشگاه لرستان/ خسرو عزیزی

۱۳۹۵/۱۲/۲۵ - ۰۰:۰۰