تیم دانشگاه لرستان مقام نخست رقابت‌های معتبر رباتیک کشور ترکیه را کسب کرد

۱۳۹۵/۱۲/۲۵

حمایت معاونت پژوهشی دانشگاه لرستان از استعدادهای حوزه‌ی فناوری در راستای دانشگاه نسل سوم

تیم سایروس دانشگاه لرستان بر سکوی نخست رقابت‌های رباتیک آنکار ایستاد که با حضور 187 تیم در کشور ترکیه برگزار شد.

روزهای 14 و 15 اسفندماه در کشور ترکیه و به میزبانی دانشگاه صنعتی آنکارا  (odtu) مسابقات معتبر رباتیک و هوافضا با حضور 187 تیم برگزار شد که تیم دانشگاه لرستان در بخش ربات‌های مسیریاب زمینی موفق شد عنوان نخست را در بین 18 کشور شرکت‌کننده کسب کنند.

شرکت‌کنندگان از دانشگاه‌ها مختلف و نیز از بخش خصوصی غیردانشگاهی در این دوره از مسابقات که چهاردهمین دوره بود شرکت کردند.

اسامی تیم دانشگاه لرستان که با حمایت معاونت پژوهشی و فناوری این دانشگاه در مسابقات آنکارا شرکت کردند به این شرح است:

علی امیری؛ دانشجوی کارشناسی رشته تحصیلی فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور شهرستان سلسله؛

روزبه فرهادی؛ دانش‌آموخته‌ی الکترونیک؛

حسین صوفی؛ دانشجوی کارشناسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی تهران شرق.

دولت تدبیر و امید در این سه سال گذشته تلاش کرد است در راستای دانشگاه نسل سوم گام بردارد؛

دانشگاهی که پژوهش محور است و از پژوهش‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان واستعدادهای این حوزه حمایت می‌کند تا ارتباط بین جامعه و صنعت و کارآفرینی تقویت شود.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان، دکتر محمد فیضیان توضیح می‌دهد:«مرکز رشد واحدهای فناور در دوره دولت تدبیر و امید در دانشگاه لرستان راه‌اندازی شده است تا از اقتصاد دانش‌بنیان با محوریت شرکت‌های فناور حمایت کند».

وی تصریح می‌کند که سیاست دولت تدبیر و امید حمایت از استعدادهاست تا این توانمندی‌ها در مسیر درست به شکوفایی برسد.

دکتر فیضیان تشریح می‌کند:«حمایت از کارآفرینی و فناوران از سیاست‌های دولت تدبیر و امید است».

وی می‌گوید:«در دوره دولت تدبیر و امید مرکز رشد واحدهای فناور با اعتباری بیش از 400 میلیون تومان در سایت مرکزی دانشگاه لرستان ساخته و راه‌اندازی شده است تا از استعدادهای حوزه‌ی فناوری اطلاعات حمایت کند».

گفتنی است براساس سیاست‌های دولت تدبیر و امید در حوزه‌ی آموزش عالی، دانشگاه‌های کشور براساس سند آمایش سرزمینی و توجه به ظرفیت‌های و پتانسیل‌های هر منطقه باید در مسیر کارآفرینی و مهارت‌آموزی گام بردارند.

دانشگاه نسل سوم دانشگاهی است که در رشته‌های تحصیلی آموزشی ارتباطی تنگاتنگ با نیازهای منطقه‌ای و صنعت دارد.

۱۳۹۵/۱۲/۲۵ - ۰۰:۰۰