دانشگاه لرستان، تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه برلین منعقد می‌کند

۱۳۹۵/۱۲/۲۳

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان گفت: «تفاهم‌نامه‌ای بین این دانشگاه با دانشگاه برلین با موضوع رشته‌های علوم پایه تنظیم شده است».

دکتر محمد فیضیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه‌ی لرستان، توضیح داد: «تفاهم‌نامه‌ای با دانشگاه برلین تنظیم کرده‌ایم و نهایی‌شدن آن، منوط به سفر به آلمان است».

وی ادامه داد: «این قرارداد در رابطه با رشته‌های علوم پایه از قبیل فیزیک، زیست، ریاضیات و نانوست».

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان افزود: «هدف ما این است که پس از قطعی‌شدن این تفاهم‌نامه، از قابلیت‌های استان همچون گیاهان دارویی و صنعت سنگ استفاده شود».

فیضیان تصریح کرد: «این قرارداد، پیامدهای مثبتی برای استان خواهد داشت و باید آموزش و پژوهش را از علوم پایه به سمت دام و گیاهان دارویی تسری بدهیم؛ چراکه آلمان، یکی از قطب‌های گیاهان دارویی دنیاست».

وی یادآور شد: «این تفاهم‌نامه می‌تواند در اشتغالزایی و رونق اقتصادی استان، تأثیر بسزایی داشته باشد».

گفتنی است رویکرد دولت تدبیر و امید، تقویت «دیپلماسی علمی» است.

۱۳۹۵/۱۲/۲۳ - ۰۰:۰۰