برنامه‌ی تریبون دانشجویی «منطقه آزاد» در سایت مرکزی دانشگاه لرستان

۱۳۹۵/۱۲/۱۶

برنامه منطقه آزاد را نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و جامعه اسلامی این دانشگاه برگزار کردند.

ظهر دوشنبه 16 اسفندماه کنار سلف سرویس سایت مرکزی دانشگاه لرستان (کمالوند) شاهد برگزاری برنامه منطقه آزاد بود.

در این برنامه که قرار است از شبکه سوم سیمای کشور پخش شود دانشجویان دیدگاه‌های خویش درباره انتخابات پیش‌رو را بیان کردند.

دانشجویان موافق و منتقد دولت دکتر روحانی نیز نظرات خود را آزادانه مطرح کردند.

موضوع اصلی این برنامه انتخابات پیشِ رو بود.

انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا هم زمان با هم به تاریخ 29 اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.

دانشگاه لرستان 9 هزار و 300 دانشجو و 270 عضو هیئت علمی دارد.

در دوره دولت تدبیر و امید فضای سیاسی دانشگاه لرستان باز شده است؛ به گونه‌ای که طیف‌های مختلف فکری توانسته‌اند در چارچوب قانون، دیدگاه‌ها خود را مطرح کنند.

در حال حاضر سه تشکل دانشجویی بسیج، جامعه اسلامی و انجمن اسلامی دانشجویان در دانشگاه لرستان فعالیت قانونی دارند.

هر تشکلی نیز اتاق ویژه خود را دارد. تشکل‌ها نشریات خود را منتشر می‌کنند.

۱۳۹۵/۱۲/۱۶ - ۰۰:۰۰