آغاز هفته منابع طبیعی با کاشت نهال در دانشگاه لرستان

۱۳۹۵/۱۲/۱۵

هفته‌ی منابع طبیعی لرستان با کاشت نهال در دانشگاه لرستان شروع شد.

صبح یکشنبه پانزدهم اسفندماه، استاندار لرستان، هوشنگ بازوند، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان (شیرزاد نجفی) و سایر مدیران استان در روبه‌روی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان حضور یافتند تا نهال درخت بکارند.

در این آیین سازمان‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد حامی محیط زیست نیز حضور داشتند.

پدر بلوط ایران، مظفر افشار نیز حضور یافت و در گفت‌گو با ما از همکاری خوب دانشگاه لرستان برای برگزاری آیین درختکاری تشکر کرد.

افشار تشریح کرد:«باید تلاش کنیم درختکاری فقط به یک آیین محدود نشود بلکه فرهنگ درختکاری و صیانت از محیط زیست باید به یک فرهنگ روزانه در بین مردم تبدیل شود».

وی افزود:«مهم‌ترین راهکار مقابله با پدیده‌ای همچون ریزگردها افزایش جنگل‌کاری و محافظت از محیط زیست است».

پدر بلوط لرستان توضیح داد:«در محوطه روبه روی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان علاوه بر کاشت نهال کاج گونه‌های درختان بومی از قبیل بلوط و پسته وحشی هم کاشت خواهند شد».

افشار بیان کرد:«خوشبختانه مشارکت مسئولان و مردم و انجمن‌های مردم‌نهاد در این گونه برنامه‌ها خوب است».

استاندار لرستان و مدیران ابتدا بر مزار سه شهید گمنام واقع در بوستان شهدا دانشگاه لرستان (سایت مرکزی) حاضر شدند و سپس به زمین روبه‌روی دانشکده علوم پایه رفتند و نهال کاشتند.

از 15 تا 21 اسفندماه هر سال به ‌عنوان هفته منابع طبیعی و آبخیزداری نام گذاری شده است.

لرستان از مهم‌ترین استان‌های حوزه زاگرس است. این استان دو میلیون و 800 هزار مترمربع مساحت دارد. 43 درصد پوشش منابع طبیعی استان از نوع جنگلی است.

32 درصد نیز به مراتع اختصاص دارد.

۱۳۹۵/۱۲/۱۵ - ۰۰:۰۰