کارگاه آموزشی ازدواج دانشجویی برگزار شد

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، کارگاه آموزشی ازدواج دانشجویی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این کارگاه که صبح جمعه سیزدهم اسفندماه در تالار لاله خرم‌آباد برگزار شد 39 زوج دانشجویی از دانشگاه لرستان و 37 زوج از دانشگاه علوم پزشکی حضور داشتند.

دکتر قویدل که از استادان رشته روانشناسی است مباحث آموزشی زندگی زناشویی را براساس سبک زندگی اسلامی بیان کرد.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان از زوج‌های دانشجویی که مِهریه کمتر از 15 سکه برای ازدواجشان درنظر گرفته بودند، تجلیل کرد. هدف، ترویج فرهنگ ازدواج آسان است.

همچنین نهاد از زوج‌های دانشجویی که بچه‌دار شده‌اند تجلیل کرد. زوج‌های دانشجویی ضیافت نهار را مهمان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان بودند. درحال حاضر مسئول نهاد، حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی است.

۱۳۹۵/۱۲/۱۴ - ۰۰:۰۰