پیام تسلیت رئیس دانشگاه لرستان به مناسبت درگذشت استاد دکتر عیدی

۱۳۹۵/۱۲/۱۰

درگذشت حجت‌الاسلام و المسلمین استاد دکتر حمید عیدی را که سال‌ها‌ در راه نشر علوم و معارف اسلامی و تعمیق فرهنگ اسلامی، در جامعه نقش اثرگذار داشتند، به مردم شریف استان به‌ویژه جامعه‌ی علمی و دانشگاهی، تسلیت می‌گویم.

ایشان، سال‌ها در نشر علم و دانش در مراکز حوزه علمیه و مراکز دانشگاهی استان از جمله دانشگاه لرستان، نقش اساسی داشتند.

از مهم‌ترین اقدامات زنده‌یاد دکتر عیدی، مشارکت در بنیان‌گذاری حوزه علمیه خرم‌آباد به همراه آیت‌الله کمالوند بوده است.

زنده‌یاد، دکتر عیدی، از پیشکسوتان علمی دانشگاه لرستان بودند و برای احترام به یک عمر زحمت و مجاهدت علمی، ساختمان جدید کتابخانه مرکزی دانشگاه لرستان که چندی پیش افتتاح شد با نام استاد دکتر عیدی، نام‌گذاری شد.

فقدان استاد عیدی را به مردم عالم ‌پَرور استان لرستان، تسلیت می‌گویم.

برای آن فرهیخته‌ی سفر کرده، از خداوند مهربان، آمرزش و مغفرت و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی، مسئلت می‌کنم.

رئیس دانشگاه لرستان/ خسرو عزیزی.

۱۳۹۵/۱۲/۱۰ - ۰۰:۰۰