دومین کنفرانس بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در لرستان را دانشگاه لرستان، برگزار می‌کند

۱۳۹۵/۱۲/۰۸

دانشگاه لرستان خود را آماده می‌کند تا دومین کنفرانس بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در لرستان را برگزار کند.

اولین کنفرانس بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان لرستان به تاریخ 24 و 25 اردیبهشت‌ماه 94 برگزار شد.

رویکرد دولت تدبیر و امید، تقویت فضای کسب و کار و حمایت از سرمایه‌گذاری و رونق اقتصادی با محوریت بخش خصوصی است.

در این کنفراس از سفیران کشورهای خارجی نیز دعوت شده است تا شرکت کنند و پل‌های سرمایه‌گذاری خارجی، تقویت شود. از اولویت‌های سیاست خارجی دولت تدبیر و امید، تقویت دیپلماسی اقتصادی است.

کنفرانس، با مشارکت و همکاری استانداری لرستان، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

در روزهای 31 فروردین و اول اردیبهشت‌ماه 96، دانشگاه لرستان، میزبان این کنفرانس خواهد بود. ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های توسعه‌ای استان لرستان برای شرکت‌کنندگان که عمدتاً سرمایه‌گذاران هستند معرفی می‌شود.

سامانه‌ی اینترنتی این کنفرانس به آدرس http://iciopl2.lu.ac.ir/fa/ نیز از همین روزهای نخستین اسفندماه راه‌اندازی شده است. کنفرانس بخش مقالات علمی هم دارد و علاقه‌مندان می‌توانند برای دیدن چگونگی ارسال مقالات به آدرس اینترنتی کنفرانس، بروند.

کنفرانس، محورهای متعددی دارد از جمله:

صنایع بزرگ؛

صنایع کوچک؛

معدن و صنایع‌معدنی؛

صنایع کشاورزی؛

گیاهان دارویی؛

بهره‌برداری پایدار و اصولی از مراتع؛

صنایع تبدیلی دارویی؛

صنایع تولید انرژی تجدیدپذیر؛

صنعت گردشگری؛

نفت و گاز؛

منابع آب؛

صنعت فناوری اطلاعات.

دانشگاه لرستان، هشت کمیته برای هرچه بهتر برگزار کردن کنفرانس، تشکیل داده است.

برگزاری جلسات مدیران دانشگاه لرستان برای برنامه‌ریزی‌های مقدماتی، نیز آغاز شده.

۱۳۹۵/۱۲/۰۸ - ۰۰:۰۰