دانشجوی دانشگاه لرستان در بین 40 دانشجوی نمونه کشور که مورد تجلیل معاون اول رئیس‌جمهور قرار گرفتند

۱۳۹۵/۱۲/۰۸

دانشجوی دانشگاه لرستان در مقطع دکترای خاک‌شناسی، محمودرضا سعدی‌خانی، جزء 40 دانشجوی نمونه کشور بود که معاون اول رئیس‌جمهور، از آنها تجلیل کرد.

نهاد ریاست‌جمهوری در روز چهارشنبه چهارم اسفندماه میزبان 40 دانشجوی نمونه دانشگاه‌های وزارت علوم و بهداشت سراسر کشور بود تا با حضور معاون اول رئیس‌جمهور (جهانگیری)، وزیر علوم (فرهادی) و وزیر بهداشت (هاشمی)، از این 40دانشجوی نمونه تجلیل شود.

محمودرضا سعدی‌خانی اهل استان فارس و در دانشگاه لرستان، مشغول به تحصیل است. معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر حجت‌الله یونسی نیز محمودرضا سعدی‌خانی را همراهی می‌کرد.

از 40 دانشجوی نمونه کشور در سال 95 تعداد 27 دانشجو متعلق به دانشگاه‌های وزارت علوم و تعداد 13 دانشجو نیز متعلق به دانشگاه‌های وزارت بهداشت هستند.

در حال حاضر، دانشگاه لرستان 9 هزار و 300 دانشجو و 270 عضو هیئت علمی دارد.

۱۳۹۵/۱۲/۰۸ - ۰۰:۰۰