جلسه توجیهی اعضای جدید هیئت ممیزه برگزار شد

۱۳۹۵/۱۲/۰۷

جلسه توجیهی اعضای جدید هیئت ممیزه‌ دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، با حضور کارشناس و عضو هیئت ممیزه مرکزی وزارت علوم، دکتر علیرضا حیدری، جلسه توجیهی هیئت ممیزه جدید دانشگاه لرستان برگزار شد.

این جلسه در روز شنبه هفتم اسفندماه در سالن جلسات ساختمان مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد. دکتر علیرضا حیدری به توضیح موارد مختلف آیین‌نامه‌ی جذب و ترفیع اساتید دانشگاه پرداخت.

معاون آموزشی دانشگاه لرستان، دکتر احسان رشیدیان نیز در این جلسه حضور داشت.

برخی شاخص‌های ترفیع اساتید تغییر کرده است تا کیفیت آموزشی، پژوهشی در دانشگاه‌های کشور ارتقاء یابد.

اعضای جدید هیئت ممیزه دانشگاه لرستان پرسش‌های خود را مطرح کردند و دکتر حیدری نیز به آن‌ها پاسخ داد.

دانشگاه لرستان در حال حاضر، 270 عضو هیئت علمی دارد.

انتخابات اعضای هیئت ممیزه دانشگاه هر دو سال یک‌بار برگزار می‌شود. هیئت ممیزه جدید در اسفندماه امسال فعالیت کاری خویش را شروع می‌کند.

در دوره دولت تدبیر و امید، در سال‌های 93 و 95 انتخابات انتخاب هیئت ممیزه دانشگاه لرستان برگزار شده است. 9 هزار و 300 دانشجو در دانشگاه لرستان مشغول به تحصیل هستند.

۱۳۹۵/۱۲/۰۷ - ۰۰:۰۰