تشریح مهم‌ترین فعالیت‌های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام و المسملین سیداسماعیل حسینی

۱۳۹۵/۱۲/۰۵

مقدمه: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان که مسوولیت آن برعهده‌ی حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی است نهادی است نظارتی و حمایتی.
این نهاد رسالت خطیر نظارت بر همه‌ی بخش‌های دانشگاه را  عهده دارد تا قانون و شرع، پاس داشته شوند .همچنین نهاد رهبری حمایت  از حقوق قانونی دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه  را عهده دار میباشد
 با توجه به حکم و دستور مقام معظم رهبری هرگونه امر فرهنگی که جنبه دینی داشته باشد صرفا در صلاحیت این نهاد انقلابی معین شده است.
 همچنین بسترهای لازم برای فعالیت قانونمند تشکل‌های دانشجویی را در دانشگاه فراهم می‌کند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی, کاملاً نگاه و رویکردی تعاملی با ریاست دانشگاه داشته است.
با مسئولیت  حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی، فضای فعالیت کارهای اداری و دانشجویی در دانشگاه لرستان یک فضای آرامش و بدون حاشیه است که درایت نهاد را نشان می‌دهد.
حسینی توضیح می‌دهد:«از وظایف ماست که بسترهای فعالیت را برای دانشجویان مؤمن و انقلابی فراهم کنیم.  وی می‌گوید:«دانشجویان مؤمن و انقلابی باید بتوانند فعالیت‌های فرهنگی، مذهبی و سیاسی خویش را در چارچوب قانون انجام بدهند».
در همین راستا «هیئت دانشجویی رایه العباس» و کانون‌های «جنت» ( جوان ، نشاط، تحول) و «ریحانه» با اهداف مشخص برای فعالیت دانشجویان تاسیس شده اند.
 تا در مجموع، فعالیت‌های فرهنگی دینی تقویت شوند.
بخشی از فعالیت‌های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
1_  برگزاری جلسات مشاوره ازدواج برای دانشجویان؛
 2_ برگزاری جلسات کرسی‌های آزاداندیشی در موضوعات مختلف؛
 3_ برگزاری جلسات آگاهی‌بخشی برای مقابله با آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی؛
4_  ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در دانشگاه؛
5_  حمایت از فعالیت تشکل‌های قانونی دانشجویی دانشگاه؛
6_  برگزاری مسابقات کتابخوانی به صورت مستمر برای تقویت فرهنگ مطالعه؛
 7_ برگزاری اردوهای دانشجویی داخل استان ،قم جم‌کران و گاهی مشهد؛
8_  برگزاری آیین‌های مذهبی مسجد محور مانند اعتکاف ایام البیض و مراسم‌های مناسبتی از قبیل اعیاد مذهبی ، محرم، رمضان، فاطمیه
 9_ برگزاری جشن نیمه شعبان در سطح شهر در منطقه کیو برای فرهنگ سازی جشن نیمه شعبان؛
 10_ برگزاری نمایشگاه‌های مناسبتی مثلاً در مورد ایام فاطمیه برای تقویت فرهنگ دینی در جامعه؛
 11_ برگزاری کارگاه‌های آموزشی سبک زندگی اسلامی و تربیت فرزند که هدف، ترویج سبک زندگی اسلامی در اجتماع است؛
12_  حمایت از فرهنگ فرزندآوری و سیاست رشد جمعیت که مورد تأکید مقام معظم رهبری است؛
 13_ ارائه مشاوره‌های متعدد مذهبی و ازدواج به دانشجویان؛
 14_ برگزاری کارگاه‌های گوناگون ویژه مزدوجین در مشهد مقدس در جوار حرم حضرت امام رضا (ع)؛
 15_ تشکیل دفتر هم‌اندیشی که رسالت دانش‌افزایی استادان دانشگاه را برعهده دارد؛
 16_ برگزاری 53 جلسه هم‌اندیشی استادان در موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی  برگزاری 20 دوره ضیافت اندیشه ( معرفت‌افزایی) در دانشگاه لرستان؛
17_ برگزاری دو کارگاه جریان‌شناسی ویژه ایام انتخابات برای کمک به شور انتخاباتی و  افزایش مشارکت دانشگاهیان در انتخابات و برگزاری دو مورد مناظره‌های انتخاباتی که مبتنی بر حمایت از آزادی بیان بوده است.

۱۳۹۵/۱۲/۰۵ - ۰۰:۰۰