دانشجوی دانشگاه لرستان، بر سکوی نخست رقابت‌های «جودو دانشجویان کشور» ایستاد

۱۳۹۵/۱۱/۳۰

دانشگاه لرستان یک موفقیت مهم در رقابت‌ های ورزشی کسب کرد.
حسام میرزایی که دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه لرستان است توانست در رقابتهای اخیر قهرمانی رشته ورزشی جودو که با حضور 20 تیم از دانشگاههای کشور در شیراز برگزار شد مقام نخست این رقابتها در وزن 73 کیلوگرم را از آن خویش کند.
دانشگاه لرستان 9 هزار و 300 دانشجو دارد که حسام میرزایی تنها نماینده دانشگاه لرستان در این دوره از مسابقات بود.
تقویت زیرساختهای ورزشی دانشگاه لرستان از جمله سیاست‌های کاری رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی است.
دکتر عزیزی می‌گوید:«توجه به ورزش و ایجاد و تقویت زیرساخت‌های ورزشی در دانشگاه لرستان از جمله اقدامات در راستای اقتصاد مقاومتی است».
وی تأکید می‌کند:«گسترش ورزش به ویژه در سطح جوانان و دانشجویان باعث افزایش سلامت جسمی و به تبع آن، افزایش نشاط و سلامتی در جامعه می‌شود».
چند روز پیش نیز سالن بدنسازی 300 مترمربعی خوابگاه پسران ولیعصر(عج) دانشگاه لرستان با پیگیریهای رئیس دانشگاه لرستان، دکتر خسرو عزیزی و حضور وی و اقدامات معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان به بهره‌برداری رسید.
قرار است در راستای ایجاد تجهیزات و امکانات ورزشی و گسترش آنها در دانشگاه لرستان، دو سِت 20 ایستگاهی شامل تجهیزات و وسایل مدرن بدنسازی در کنار خوابگاههای دانشجویان دختر هم ساخته شود.
به تازگی شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان نیز از اقدامات مدیریت دانشگاه لرستان برای زیرساخت‌سازی ورزشی، سپاس‌گزاری کرده است.

۱۳۹۵/۱۱/۳۰ - ۰۰:۰۰