چهل روز گذشت

۱۳۹۵/۱۱/۲۶

برنامه ریزی مدیریت امور فرهنگی دانشگاه لرستان برای حضور دانشجویان، کارکنان و اعضای هئیت علمی علاقه مند به شرکت در آیین گرامیداشت چهلمین روز درگذشت رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام

روابط عمومی دانشگاه لرستان: مدیریت امور فرهنگی دانشگاه لرستان، برنامه ریزی کرده است دانشجویان، کارکنان و اعضای هئیت علمی علاقه مند به شرکت در آیین گرامیداشت چهلم رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام بتوانند در این آیین حضور یابند.

پنجشنبه 28 بهمن ماه آیین گرامیداشت چهلم رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام، حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی در بارگاه ملکوتی حضرت امام (ره) برگزار میشود.

دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی علاقه مند به شرکت در این آیین که مایل هستند از طریق دانشگاه لرستان در این آیین شرکت کنند می توانند تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه 27 بهمن ماه به مدیریت امور فرهنگی دانشگاه لرستان مراجعه کنند.

دانشگاه لرستان، وسایل آمد و شد برای علاقه مندان را فراهم می کند.

یار دیرین حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری، آیت الله هاشمی رفسنجانی، به تاریخ 19 دی ماه امسال در سن 82 سالگی به علت ایست قلبی، دار فانی را وداع گفت

۱۳۹۵/۱۱/۲۶ - ۰۰:۰۰