تیم فوتسال هیئت علمی دانشگاه لرستان در رقابت های درون دانشگاهی دهه فجر، «اول» شد

۱۳۹۵/۱۱/۲۶

تیم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، تیم برتر اخلاق

روابط عمومی دانشگاه لرستان: تیم فوتسال هیئت علمی دانشگاه لرستان در مسابقات درون دانشگاهی این دانشگاه که به مناسبت دهه فجر برگزار شد، به «مقام اول» دست یافت.

این رقابتها از تاریخ 16  تا  25 بهمن ماه در سالن ورزشی امام علی (ع) دانشگاه لرستان بزگرار شد.

9 تیم در این رقابتها شرکت کردند که در قالب سه گروه سه تیمی با همدیگر رقابت کردند.

تیم فوتسال هیئت علمی دانشگاه لرستان در پایان این رقابتها، اول شد. تیم اداری نیز دوم شد و تیم تربیت بدنی دانشگاه لرستان هم به مقام سوم این رقابتها رسید.

همچنین تیم فوتسال نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان نیز به عنوان «تیم برتر اخلاق»، انتخاب شد.

این مسابقات به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه لرستان که زیرمجموعه کاری معاونت دانشجویی محسوب می شود برگزار گردید.

۱۳۹۵/۱۱/۲۶ - ۰۰:۰۰